«Debate» των έξι με τζελ, λακ και «φρουρούς» με γόβες στιλέτο

Must Read

«Δεν είσαι ο Μιτεράν, κι ευτυχώς για εμάς δεν είσαι ούτε Ερντογάν», «Λείπεις 11 χρόνια, Άννα»,«Έβρεχε ψηφοφόρους και κράταγες ομπρέλα», «Πώς θα βάλεις δυο καρπούζια σε μια μασχάλη;».

  • από τη Βίβιαν Μπενέκου

Αυτές και πολλές ακόμη βιτριολικές ατάκες αλλά και οι «τζούσι ερωτήσεις» μεταξύ των υποψήφιων προέδρων του ΠΑΣΟΚ στο προχθεσινό debate έκαναν τη βραδιά των 600.000 τηλεθεατών που το είδαν πολύ διασκεδαστική και την ατμόσφαιρα στο studio πιο ηλεκτρισμένη και από αυτή που τραγουδάει η Άννα Βίσση…




 

Το hashtag #debate «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση των τάσεων στο Χ, αλλά η τηλεμαχία δεν κατάφερε να περάσει σε τηλεθέαση τη «Γη της ελιάς»!

Ο Νίκος Ανδουλάκης

 

Οι άνθρωποι της ΕΡΤ, λοιπόν, λίγο πριν από την έναρξη του debate έτρεχαν να προλάβουν να ετοιμάσουν το στούντιο 4 του Ραδιομεγάρου που φιλοξένησε το «debate των έξι», Νίκου Ανδρουλάκη, Παύλου Γερουλάνου, Άννας Διαμαντοπούλου, Χάρη Δούκα, Μιχάλη Κατρίνη και Νάντιας Γιαννακοπούλου. Το τζελ στα αντρικά μαλλιά, το έντονο μακιγιάζ της Άννας Διαμαντοπούλου, το «κορακί» χρώμα στα μαλλιά της Γιαννακοπούλου και η λακ στην καπέτα του Χάρη Δούκα συνέθεταν την εικόνα των υποψηφίων κι έκαναν, από τη μια πλευρά, τους μακιγιέρ και τους κομμωτές να τρέχουν για να μην ξεφύγει… ούτε μια τρίχα και, από την άλλη, τα social media να κάνουν πάρτι με τις εμφανίσεις των υποψηφίων και οργιώδη σχόλια για τις ατάκες μεταξύ τους.

Πριν μπουν στο στούντιο

Ξεχωριστά γραφεία φιλοξένησαν καθέναν από τους έξι υποψήφιους προέδρους του
ΠΑΣΟΚ πριν ανέβουν στο στούντιο 4 για την έναρξη της τηλεμαχίας, ενώ όλοι οι υποψήφιοι πέρασαν από το μακιγιάζ στο ισόγειο, δίπλα στο στούντιο. Ο μόνος που αρνήθηκε… να βάλει πούδρα ήταν ο Νίκος Ανδρουλάκης.

 

Την ώρα, λοιπόν, που τα δηλητηριώδη βέλη έδιναν κι έπαιρναν, ο Παύλος Γερουλάνος, σοβαρός, ευγενής, με επιχειρήματα, τοποθετούσε τις θέσεις του για το ΠΑΣΟΚ που εκείνος επιθυμεί στη σωστή βάση. Ηρεμος, ψύχραιμος και με στεντόρεια φωνή, θύμισε στη συνυποψήφιά του Άννα Διαμαντοπούλου με τη φράση «λείπεις έντεκα χρόνια, Άννα, πού ήσουν;» ότι έφυγε από το κόμμα στα δύσκολα και επέστρεψε τώρα που διεκδικούν ηγεσία, και ο νοών νοείτω.




 

Ο Παύλος Γερουλάνος με τους συνεργάτες του ήταν απολύτως ήρεμος σε όλη τη διάρκεια του debate. Στα παρασκήνια το άγχος των υπολοίπων, όμως, ήταν περισσότερο από εμφανές στην ατμόσφαιρα, και θεμιτό εν πολλοίς. Η Γιαννακοπούλου, που πήγε μακιγιαρισμένη μόνη της, μπορεί να είχε στο πλάι της τον σύζυγό της, ηθοποιό Μάξιμο Μουμούρη, και την αδελφή της Ελένη, που είδαν εκεί επί τόπου το debate, αλλά δεν είχε ψυχραιμία. Ηταν, κατά γενική ομολογία, εριστική, εκνευρισμένη και πολύ επιθετική σε όλους. Κοιτούσε την κάμερα στα μάτια και «έπαιζε τον ρόλο» της. Άλλωστε, με σύζυγο ηθοποιό φαντάζεστε τι πρόβες θα είχε κάνει…

Ο Μιχάλης Κατρίνης με τους συνεργάτες του

Η Άννα Διαμαντοπούλου «φόρεσε» βλεφαρίδες και με έντονο μακιγιάζ στα μάτια αλλά και νέα κουπ, με φράντζες στα μακριά καρέ μαλλιά της, προσπάθησε να είναι θεσμική, και τα κατάφερε σε κάποιον βαθμό, μόνο που ένιωσε πολύ αμήχανα όταν ο Παύλος Γερουλάνος τη ρώτησε… πού ήταν τόσα χρόνια, και στα δύσκολα του ΠΑΣΟΚ. Εκεί «ο μύθος της» δέχτηκε βαρύ χτύπημα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επιτέθηκε έντονα στον Χάρη Δούκα, που δεχόταν σωρηδόν βέλη από όλους, αποσβολωμένος. Το πρώτο σοκ τού ήρθε όταν ο ένας από τους δύο παρουσιαστές, ο Γιώργος Κουβαράς, τον ρώτησε εάν τελικά έριξε τη θερμοκρασία της πόλης κατά πέντε βαθμούς, όπως είχε υποσχεθεί, ερώτηση που προκάλεσε θυμηδία, στην καλύτερη περίπτωση. Εκεί ο Χάρης Δούκας ξεροκατάπιε και απάντησε… άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Το γεγονός ότι ο δήμαρχος Αθηναίων ταυτίζεται με δημάρχους άλλων πόλεων που διατηρούν διπλούς πολιτικούς ρόλους ήταν η αφορμή της επίθεσης του Νίκου Ανδρουλάκη εναντίον του.

«Κρατάς δυο καρπούζια στη μασχάλη» ήταν η ατάκα του.

«Είσαι λίγους μήνες δήμαρχος, δεν είσαι Μιτεράν, και δεν είσαι, ευτυχώς για εμάς, ούτε ο Ερντογάν» του είπε ο Ανδρουλάκης, που τον χαρακτήρισε και ευνοημένο. Με λίγα λόγια, ο Ανδρουλάκης τού θύμισε και το ότι «εγώ σε έκανα δήμαρχο», φράση που αποσυντόνισε παντελώς τον δήμαρχο.




 

Από τον Μιχάλη Κατρίνη, που δεν έκανε λάθη και ήταν αρκετά καλός, το ζιβάγκο έλειπε, καθώς εκπροσώπησε το κλασικό, παραδοσιακό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Το debate ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα, και τα επιτελεία των υποψηφίων κατέβαιναν τα σκαλιά της ΕΡΤ μάλλον με σφιγμένα χαμόγελα. Πρώτος αποχώρησε ο Χάρης Δούκας μαζί με τους συνεργάτες του Κώστα Πανδή, Παναγιώτη Παπαχατζή και Ανδριάνα Μαγγανιά. Ακολούθησε ο Παύλος Γερουλάνος, ευδιάθετος, με αέρα νικητή κι έχοντας δύο δημοσιογράφους στο πλευρό του, τους Αντώνη Λιάρο και Ελένη Σπυρίδη. Η Άννα Διαμαντοπούλου αποχώρησε έχοντας στο πλευρό της τους συνεργάτες της Λάμπρο Παλάντζα και Χαρά Κεφαλίδου, ενώ και ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Βαγγέλη Τσόγκα και τη Στεφανία Μουρελάτου πέρασαν την εξώπορτα του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής ευδιάθετοι.




 

Πηγή: Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This