Ούτε τα προσχήματα! Το σύστημα Μαξίμου και ο ΣΚΑΪ παίζουν τα ρέστα τους για την Διαμαντοπούλου!

Δείτε... την δήλωση Πορτοσάλτε

Must Read

Ιδού η δήλωση Πορτοσάλτε: «Εγώ θα έδινα ευθαρσώς και το δηλώνω την ψήφο μου στην κ. Διαμαντοπούλου».

Ό,τι μπορούν κάνουν στον ΣΚΑΪ για να ευνοήσουν την υποψηφιότητα Διαμαντοπούλου για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ, ωστόσο δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Με την αντικειμενική ενημέρωση να… αναζητείται ανοιχτά του Σαρωνικού.

Το σύστημα του Μαξίμου και ο ΣΚΑΪ παίζουν τα ρέστα τους για την Διαμαντοπούλου, βλέποντας έτσι κι αλλιώς πως… δεν υπάρχει ρεύμα. Αντίθετα, είναι σαφής, πασιφανής η αύρα της ολοκληρωμένης πρότασης κι επιλογής Γερουλάνου, μακριά από σκοπιμότητες, «καρέκλες», συμφέροντα και… συστήματα.

Στο κανάλι του Φαλήρου, φαίνεται πως όταν τελειώνουν οι… αγιαστούρες στον Μητσοτάκη, αρχίζουν οι υποκλίσεις στην Διαμαντοπούλου, πάνω από όλα φυσικά «για το καλό της Ελλάδας…».

Δείτε ακόμη:

Έδειξε ότι διαθέτει όλο το πολιτικό πακέτο

Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι επιλογή νίκης, να κινητοποιήσει κόσμο από τα 2 εκατομμύρια που το είχαν ψηφίσει

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Το βοθροκαναλο του Σκάι με τούς γλειωδες δημοσιογραφικούς του, ως κυβερνητικό φερέφωνο προσπαθούν να χειραγωγήσουν τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Αλλά δυστυχώς δεν τους βγαίνουν τα κουκιά όσο και να το παλέψουν. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να θυμώνουν τον κόσμο και να βγάζουν την μανία τους κατά της εκλεκτής του Μαξίμου,που εάν εκλεγεί θα λειτουργήσει ως δούρειος ίππος υπέρ του Μητσοτάκη. Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ δεν ξεχνάει κυρία Διαμαντοπούλου,και κυριε Πορδοσαλτε και κύριε Οικονόμου και όλο το εκλεκτό τσίρκο του τσοντοκαναλου που ανήκετε

  2. Αφού την στηρίζει και ο γυμνοσαλιαγκας Πορτοσαλτε καταλαβαίνω που είναι τα ποσοστά της. Όταν το κάθε ερπετό τύπου Πορτοσαλτε, Πρετεντέρη και κάθε είδους τρωκτικό στηρίζουν την Διαμαντοπούλου δημοσκοπικα πάτωσε η κυρία. Κανονικά στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ πρέπει να παρθεί απόφαση να ψηφίσουν όσοι είναι μέλη μέχρι και τον Ιούνιο,και όχι στις 6 Οκτώβριου να ψηφίσουν όσοι πάνε εκείνη τη στιγμή και πληρώσουν τα 2€. Κανένας ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ να μη ψηφίσει Διαμαντοπούλου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This