H «Aθηναία» φωτογράφος των «λευκών οργίων» του ράπερ Σον Κομπς

Το check in στην Ακρόπολη της γυναίκας που μπήκε με φακό στη βίλα ακολασίας του Σον Κομπς

Must Read

Όλα όσα είδε στα διαβόητα «λευκά πάρτι», με γυμνές νεαρές, διασήμους, σεξ και ναρκωτικά, που διοργάνωνε ο φυλακισμένος ράπερ Σον Κομπς, αποκάλυψε η φωτογράφος που βρέθηκε με τη φωτογραφική μηχανή της στα περισσότερα από αυτά.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Η Σέλμα Φονσέκα μέχρι πριν από τουλάχιστον έξι ημέρες είχε γίνει «Αθηναία», καθώς επισκέφτηκε την Αθήνα μαζί με την κόρη της Αφρονταϊτ. Η γεννημένη στη Βραζιλία φωτογράφος ανάρτησε στο Instagram φωτογραφίες της με φόντο την Ακρόπολη από γνωστό κοκτέιλ μπαρ στο Μοναστηράκι, αλλά και από άλλο σημείο της περιοχής.




 

Μιλώντας στην «The U.S. Sun» η Φονσέκα αποκάλυψε ότι την πρώτη φορά που ο Σον Κομπς την προσκάλεσε σε «λευκό πάρτι» στη βίλα του στο Star Island του Μαϊάμι Μπιτς, την έβαλε να πιει σφηνάκι με ναρκωτικό. Πιστεύει ότι ο ράπερ είχε ρίξει στο ποτό ecstasy μαζί με κάτι άλλο, καθώς αμέσως μόλις το ήπιε ένιωσε μεγάλη ευφορία, ενώ την επόμενη ημέρα δεν μπορούσε να θυμηθεί πώς επέστρεψε στο σπίτι της. Η Φονσέκα δήλωσε ότι ο Κομπς, που την προσκάλεσε σε πολλά «λευκά πάρτι», ενώ εκείνη «μπούκαρε» σε ακόμη περισσότερα ξεγελώντας το προσωπικό ασφαλείας, κυκλοφορούσε στα πάρτι του με δίσκο με σφηνάκια τα οποία περιείχαν ναρκωτικά. Τον συνόδευε ένας από τους σωματοφύλακές του, ο οποίος κρατούσε μια μπουκάλα με σαμπάνια, στην οποία επίσης είχε ρίξει ναρκωτικά.




 

«Σε όλα τα πάρτι του υπήρχαν πάντα όμορφες κοπέλες με μπικίνι, γυμνές κοπέλες στην πισίνα, και αυτό ήταν κάτι το φυσιολογικό» είπε η Φονσέκα, προσθέτοντας ότι συχνά οι διάσημοι καλεσμένοι εξαφανίζονταν για ώρα μέσα στη βίλα, όπου επίσης κυκλοφορούσαν ημίγυμνες νεαρές. Τώρα, η φωτογράφος εκφράζει φόβους ότι ο Κομπς θα δολοφονηθεί στη φυλακή διότι «έχει πολλούς εχθρούς».

Η Σέλμα Φονσέκα

Σωματοφύλακας του έκφυλου ράπερ «καίει» με βίντεο πολιτικούς

Η «βόμβα» μεγατόνων για το σκάνδαλο του Σον Κομπς ήρθε από το στόμα ενός από τους πιο πιστούς σωματοφύλακές του, ο οποίος υποστήριξε ότι ο ράπερ έχει βίντεο με πολιτικούς να κάνουν σεξ στα διαβόητα «λευκά πάρτι» του. Ο γιγαντόσωμος Τζιν Ντιλ, που είχε γίνει η «σκιά» του ράπερ τη δεκαετία του ’90 και ήταν «παρών» στα πάρτι με όργια και ναρκωτικά που διοργάνωνε στις βίλες του, μίλησε στο podcast «The Art of Dialogue». Υποστήριξε ότι, εκτός από σταρ του Χόλιγουντ, τραγουδίστριες, τραγουδιστές και μεγαλοστελέχη δισκογραφικών εταιριών, θαμώνες στα πάρτι ήταν επίσης πολιτικοί και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι.

Ισχυρίστηκε δε ότι ο Κομπς βριντεοσκοπούσε στα κρυφά πολιτικούς και διασήμους όταν έκαναν σεξ με τις γυναίκες που ο ίδιος είχε προσκαλέσει στα πάρτι του. ∆εν ανέφερε τα ονόματα των πολιτικών που φέρεται να πρωταγωνιστούν στα «sex tape» που έχει κρυμμένα ο ράπερ, ωστόσο έστρεψε την προσοχή όλων στη Νέα Υόρκη. Ο πρώην σωματοφύλακας του φυλακισμένου πλέον ράπερ πιστεύει ότι πίσω από τη σύλληψη του Κομπς στη Νέα Υόρκη κρύβονται πολιτικοί. Κάνει λόγο για σκάνδαλο διαφθοράς στη Νέα Υόρκη, στο οποίο εμπλέκονται πολιτικοί, και ισχυρίζεται ότι αυτό που συμβαίνει στον Κομπς «είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτόν».

Αναφέρει ότι, παρόλο που υπήρξαν καταγγελίες για βιασμούς στην Καλιφόρνια, μεταξύ των οποίων και της πρώην συντρόφου του Κάσι Βεντούρα, οι εισαγγελείς της Καλιφόρνιας δεν απήγγειλαν κατηγορίες στον Κομπς. Αντίθετα, κατηγορίες τού απήγγειλε η εισαγγελία της Νέας Υόρκης, γεγονός που κάνει τον Ντιλ να πιστεύει ότι οι κατηγορίες συνδέονται με το φερόμενο σκάνδαλο διαφθοράς πολιτικών της πόλης.

Διαβάστε ακόμα: Σοκαριστικό βίντεο φέρεται να δείχνει τον διάσημο ράπερ P Diddy να ξυλοφορτώνει την πρώην σύντροφό του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This