Οργή εποχικών πυροσβεστών για Μητσοτάκη: «Εμείς καταθέσαμε τη ψυχή μας και εσείς μας κοροϊδέψατε»

Η ανάρτηση στο Facebook

Must Read

Την οργή του εκφράζουν οι εποχικοί πυροσβέστες για την απόφαση της κυβέρνησης να μην ανανεώσει την θητεία 2.500 συνάδελφών τους.

Μετά από ένα καλοκαίρι που οι πυροσβέστες έκαναν τιτάνιες προσπάθειες στις εκατοντάδες φωτιές που προέκυψαν ανά την Ελλάδα βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και την σωματική τους ακεραιότητα η κυβέρνηση «απαντά» με τον πλέον ανάλγητο τρόπο.

Σε ανάρτησή που έκαναν οι εποχικοί πυροσβέστες στο Facebook δηλώνουν την έντονη αντίθεσή τους και την δυσαρέσκειά τους γι’αυτή την εξέλιξη τονίζοντας πως η κυβέρνηση τους κορόιδεψε, καθώς σε συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό το 2021 τους υποσχέθηκε πως υπάρχει σχέδιο για όλους…

Ολόκληρη η ανάρτηση των εποχικών πυροσβεστών

«Κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη, Κύριε Πρωθυπουργέ της χώρας, τις θυμάσαι αυτές τις φωτογραφίες;

Είναι το 2021, από τις φωτιές της Βαρυμπόμπης. Τότε που ήρθατε και μας σφιξατε τα χέρια, μας ευχαριστούσατε θερμά, μας αποκαλούσατε ήρωες.

Σας ρώτησαν οι συνάδελφοι τότε τι θα γινει με εμάς και απευθυνθήκατε στον τότε Υφυπουργό κ. Χαρδαλιά λέγοντας χαρακτηριστικά ” Νίκο, τι είναι αυτά που λένε τα παιδιά” με τον Υπουργό αν απαντάει πως υπάρχει πλάνο και σχέδιο για όλους.

Μας κοροιδέψατε κύριε Μητσοτάκη. Η Κυβέρνηση σας σήμερα από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλη Κικίλια, ανακοίνωσε πως 2.500 Πυροσβέστες δεν θα ανανεώσουν τη θητεία τους μένοντας άνεργοι οριστικά.

Κύριε Μητσοτάκη, εμείς καταθέσαμε τη ψυχή μας στην Πατρίδα και εσείς μας κοροιδέψατε…

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Kyriakos Mitsotakis»

Δείτε την ανάρτηση των εποχικών πυροσβεστών:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This