Μαθητής στον Άλιμο «πιάστηκε» με κινητό στην τάξη: «Θα σου σπάσω τα μούτρα» είπε στην καθηγήτρια

Συνελήφθη ο ίδιος και ο πατέρας του

Must Read

Μετά τα διαδοχικά περιστατικά αποβολής μαθητών για την χρήση κινητού την ώρα των μαθημάτων, ένα νέο συμβάν αυτή τη φορά στον Άλιμο απασχολεί την εκπαιδευτική κοινότητα.

Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι συνελήφθησαν από τις Αρχές ένας μαθητής και ο πατέρας του, μετά από έντονο επεισόδιο που καταγράφηκε σε σχολείο την Τετάρτη, το οποίο περιείχε μέχρι και απειλές! Όλα ξεκίνησαν όταν η καθηγήτρια έκανε παρατήρηση στον μαθητή για τη χρήση κινητού και στη συνέχεια τον παρέπεμψε στον στη διευθύντρια του σχολείου. Ο 14χρονος μαθητής της Β’ γυμνασίου απάντησε «θα σου σπάσω τα μούτρα» και φεύγοντας από το γραφείο του διευθυντή, έσπασε ένα αντικείμενο που βρήκε στον χώρο.

Ως εκ τούτου, υπεβλήθη μήνυση και τόσο ο μαθητής, όσο και ο πατέρας του συνελήφθησαν για απειλή, φθορά και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, αντίστοιχα. Ο εισαγγελέας διέταξε να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.

Πρόκειται για ένα φαινόμενο που απασχολεί από τις πρώτες ημέρες της νέας σχολικής χρονιάς την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, δεδομένης της νέας νομοθεσίας που αφορά στη χρήση κινητών τηλεφώνων εντός του σχολείου.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Σωστά Στέφανε,
    Πολύ σωστά. Εκείνο που αναρωτιέμαι είναι ότι όταν εμείς ήμασταν παιδιά υπήρχε ακόμη μεγαλύτερη παραμέληση επειδή υπήρχαν πολλά παιδιά και μεγάλες ανάγκες. Δεν βγήκαμε όμως έτσι. Σεβόμασταν και τώρα που άσπρισαν τα μαλλιά μας σεβόμαστε ακόμη. Θα πρέπει να είναι και κάτι άλλο αλλά δεν είμαι ειδικός.

  2. Χρειάζεται παραδειγματική τιμωρία….των γονέων. Από αυτούς ξεκινά η αθλιότητα. Υπάρχει αδιαφορία και παραμέληση προκειμένου να βγάλουμε λεφτά και να περάσουμε καλά. Όλα στο βωμό του φιλοτομαρισμού μας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This