Κλειστό το πεζοδρόμιο για να τοποθετηθεί φυλάκιο σε μεγαλοδημοσιογράφο

Must Read

Η φωτογραφία κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και σύμφωνα με την περιγραφή, απεικονίζει φυλάκιο το οποίο έχει τοποθετηθεί έξω από το σπίτι μεγαλοδημοσιογράφου, ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση με μαρκαδόρο στο κουδούνι του.

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για τη μπανανία που ζούμε…

Ήταν που η κυβέρνηση θα επανέφερε τον αστυνομικό της γειτονιάς, αφαιρώντας κάποιους από τους χιλιάδες αστυνομικούς που φρουρούν υποτιθέμενους «υψηλούς» στόχους…

Δείτε την φωτογραφία του αίσχους:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κύριοι, σημασία δεν έχει ούτε από πότε είναι εκεί το κουβούκλιο, ούτε για ποιον είναι. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΤΟ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΕΡΩΤΗΜΑ. ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ? ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΦΥΤΕΨΑΝ ΕΚΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ?????? ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ?

  2. ..
    Πολύ σημαντικό θέμα για σχολιασμό..
    Αντε να μαζεφτούνε και τα λοιπά μαλακομπίφτεκα του σάιτ,να ρίξουμε κανά βρισίδι ο ένας μαλάκας στον άλλον να μάθουμε και τον δημοσιογράφο που έγραψε το άρθρο,γιατί είναι πολύ σημαντικό…
    ..δε γαμιέστε..

  3. Παπαριές για την δημιουργία εντυπώσεων. Αν δεις προσεκτικά την φωτογραφία καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για κουβούκλιο 2 ετών τουλάχιστον. Το γιατί το θυμήθηκε τώρα ο αρθρογράφος, ας μας το πει ο ίδιος…

  4. Ποιός είναι αυτός ο κ.Δημοσιογραφος; Δεν πρέπει να τον ξέρουμε; Όχι για τίποτα άλλο αλλά για να τον παρακολουθούμε συχνά στην ενημερωση που προσφέρει και να βγάζουμε τα αληθινά συμπεράσματα της και καλά αντικειμενικής πληροφόρησης.
    Ντροπή! και στην Κυβέρνηση ντροπή!και σ αυτον

  5. Όποιος και να είναι ο μεγαλοδημοσιογραφος γιατί δεν πληρώνει από την τσέπη του κάποια εταιρεία security και να του παρέχουν 24ωρη φύλαξη? Βάσει αυτής της λογικής για αυτόν θα χρειάζονται εναλλάξ τρεις αστυνομικοί την ημέρα. Και ποιος πληρώνει την φύλαξη του,και τι έχει να φοβηθεί και ζήτησε αστυνομική προστασία? Με αυτή τη λογική ο κάθε άνθρωπος χρειάζεται την 24ωρη προστασία της αστυνομίας. Άλλο ένα επίτευγμα της κυβέρνησης των άριστων. Συγχαρητήρια Χρυσοχοΐδη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This