Σίφνος: Υπάλληλος ΕΛΤΑ σκηνοθέτησε ληστεία για να αποκρύψει κατάχρηση 133.000 ευρώ!

Η γυναίκα είχε καταγγείλει ψευδώς στην Αστυνομία ότι της έκλεψαν τα χρήματα

Must Read

Για ψευδή καταγγελία και υπεξαίρεση τεράστιου χρηματικού ποσού συνελήφθη και κατηγορείται μία γυναίκα στη Σίφνο. Η ίδια φέρεται να σκηνοθέτησε ληστεία για να καλύψει την παράνομη πράξη της. Ωστόσο, μετά την καταγγελία της… ότι έπεσε θύμα ληστείας, οι κάτοικοι του νησιού ήταν ανάστατοι. Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν την κατάσταση και έφτασαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Όπως αποδείχτηκε από την έρευνα των αρχών και όπως ομολόγησε η γυναίκα, είχε καταχραστεί 133.000 ευρώ, που είχε αφαιρέσει από τα ταμεία! Η 46χρονη υπάλληλος, αρχικά υποστήριξε πως το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ μετέφερε τα χρήματα από τα ΕΛ.ΤΑ για να τα καταθέσει σε τράπεζα του νησιού, έπεσε θύμα ληστείας στην Απολλωνία. Ανέφερε πως ο δράστης, της έβαλε στο κεφάλι μία νάιλον σακούλα, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να πέσει στο έδαφος. Ο ληστής, είπε στους αστυνομικούς, της αφαίρεσε την τσάντα πλάτης που περιείχε τις 133.000 ευρώ…

Από την έρευνα των αστυνομικών του Α.Τ Μήλου, που μετέβησαν στη Σίφνο για να ερευνήσουν το θέμα, δεν διαπιστώθηκε πως έγινε ληστεία. Η 46χρονη υπάλληλος στην διάρκεια της ανάκρισης, έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά παραδέχτηκε πως σκηνοθέτησε την ληστεία. Δεν προχώρησε ωστόσο σε λεπτομέρειες για το πού σπατάλησε τα χρήματα, ενώ από τα ΕΛ.ΤΑ γίνεται έλεγχος στα αποθεματικά του υποκαταστήματος στην Σίφνο. Σε βάρος της 46χρονης, σχηματίστηκε δικογραφία και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This