Super League: Αυτοί είναι οι κορυφαίοι σε χρηματιστηριακή αξία!

Πρώτος ο Ιωαννίδης

Must Read

Έγιναν γνωστά τα νέα (οικονομικής φύσεως) δεδομένα στην Σούπερ Λίγκα! Κατά 5 εκατ. ευρώ αυξήθηκε η χρηματιστηριακή αξία του Φώτη Ιωαννίδη, που έχει πλέον τη μεγαλύτερη σχετική θέση της λίστας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αύξηση και για Κωνσταντέλια, Λιβάι, Έσε!

Η απόλυτη εκτόξευση λοιπόν για τον κάπτεν του Παναθηναϊκού, που έχει σπάσει τα κοντέρ. Ο διεθνής στράικερ ήταν ούτως ή άλλως ο ποδοσφαιριστής με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στο ρόστερ των «πρασίνων» με βάση το Transfermarkt, συγκεκριμένα στα 13 εκατ. ευρώ, αλλά πλέον έγινε ο Νο1 σε ολόκληρο το ελληνικό πρωτάθλημα!

Ο Ιωαννίδης εκτοξεύτηκε στα 18 εκατ. ευρώ, ξεπερνώντας οριακά τον Γιάννη Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ, που επίσης σημείωσε άνοδο από τα 15 εκατ. ευρώ στα 17 εκατ.!

Αυξημένη είναι και η αξία του Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ, ο οποίος από τα 13 εκατ. ευρώ έφτασε στα 15, ενώ άνοδο σημείωσε και ο Έσε του Ολυμπιακού, φτάνοντας στα 12 εκατ. ευρώ (από τα 10), όσα και ο Κάρμο.

Δείτε την πρώτη δεκάδα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This