Τραμπ για Ζελένσκι: Ήρθε πάλι ο «κακομοίρης» στις ΗΠΑ και θα φύγει με δισεκατομμύρια δολάρια – Επιμένει να αρνείται μια ειρηνευτική συμφωνία

«Οποιαδήποτε συμφωνία, ακόμη και η χειρότερη συμφωνία, θα ήταν καλύτερη από την κατάσταση που έχουμε αυτή τη στιγμή», υποστηρίζει ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος

Must Read

Ως «τον μεγαλύτερο πλασιέ στην Ιστορία» χαρακτήρισε ο Ντόναλντ Τραμπ τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, με αφορμή τη νέα επίσκεψη του προέδρου της Ουκρανίας στις ΗΠΑ, προκειμένου να μιλήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ζητώντας νέα ενίσχυση από τη Δύση για τον πόλεμο της χώρας του με τη Ρωσία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της ομιλίας του στη Βόρεια Καρολίνα, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ τόνισε πως η Ουκρανία θα έπρεπε να είχε «υποχωρήσει λίγο», για να κατευνάσει τη Μόσχα και να αποφύγει τη σύγκρουση, η οποία, όπως υποστήριξε, «δεν χρειαζόταν να συμβεί». «Συνεχίζουμε να δίνουμε δισεκατομμύρια δολάρια σε έναν άνθρωποι που αρνείται να κάνει μια συμφωνία», ανέφερε σχετικά και πρόσθεσε «είναι πάλι εδώ (στις ΗΠΑ). Κάθε φορά που έρχεται στη χώρα, φεύγει με 60 δισεκατομμύρια δολάρια…».

«Οποιαδήποτε συμφωνία, ακόμη και η χειρότερη συμφωνία, θα ήταν καλύτερη από την κατάσταση που έχουμε αυτή τη στιγμή», ανέφερε στη συνέχεια ο Τραμπ και, σχολιάζοντας την τεράστια καταστροφή που έχει προκληθεί στην Ουκρανία από την εισβολή της Ρωσίας, τόνισε: «Η Ουκρανία πάει, δεν είναι πια η Ουκρανία. Δεν θα μπορέσει ποτέ να ανοικοδομήσει τις πόλεις και τις κωμοπόλεις που χάθηκαν και δεν μπορεί ποτέ κανείς να επαναφέρει τους νεκρούς… τόσους πολλούς νεκρούς. Αν κάναμε μια κακή συμφωνία, θα ήταν πολύ καλύτερα. Θα είχαν υποχωρήσει λίγο και όλοι θα ζούσαν». «Τι συμφωνία μπορούμε να κάνουμε τώρα; Έχουν κατεδαφιστεί όλα. Οι άνθρωποι είναι νεκροί. Η χώρα είναι γεμάτη ερείπια», πρόσθεσε.

Ο Τραμπ κατηγόρησε για μια ακόμη φορά τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις, αντίπαλό του στις εκλογές του Νοεμβρίου, για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Όπως τόνισε, ο Μπάιντεν ευθύνεται για τη συνέχιση του πολέμου, δεσμευόμενος να υποστηρίξει μέχρι τέλους την Ουκρανία, αντί να πιέσει για μια συμφωνία.

«Ο Μπάιντεν και η Καμάλα επέτρεψαν να συμβεί αυτό, “τροφοδοτώντας” τον Ζελένσκι με χρήματα και πυρομαχικά όπως καμία χώρα δεν έχει ξαναδεί», είπε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι η ηγεσία των Δημοκρατικών «δεν θα ικανοποιηθεί, μέχρι να στείλει και τα παιδιά μας στην Ουκρανία και αυτό προσπαθούν να κάνουν». «Οι μαμάδες και οι μπαμπάδες της Αμερικής δεν θέλουν τα παιδιά τους να πολεμούν την Ουκρανία και τη Ρωσία και δεν πρόκειται να πεθάνουν οι στρατιώτες μας πέρα ​​από τον ωκεανό», ανέφερε σχετικά.

Θυμίζουμε πως Ντόναλντ Τραμπ έχει υποστηρίξει πως, σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, θα τερματίσει άμεσα τον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόθεσή του είναι να πιέσει τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι να δεχτεί μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει και παραχώρηση των ουκρανικών εδαφών που έχουν καταλάβει οι Ρώσοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ποιός ξέρει πόσα έχει τσουρνέψει από τα δισεκατομμύρια ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ Φ@ΣΙΣΤ@Σ σε OFFSHOREs εταιρίες, στο μέλλον ίσως μάθουμε πόσο πατριώτης είναι ο αρχηγός της Φ@ΣΙΣΤΙΚΗΣ σπείρας του @ΖΟΦ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This