Με τις πρώτες κυρίες φωτογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη και ο σύζυγος της προέδρου του Κοσόβου

Εκεί και η Μαρέβα, πίσω από την Εμινέ του Ερντογάν

Must Read

Οι παγκόσμιοι ηγέτες αυτές τις μέρες συγκεντρώθηκαν στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Όλοι οι αρχηγοί συνοδεύονταν και από τους συντρόφους τους, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν γυναίκες. Ο μόνος άνδρας ήταν ο σύζυγος της προέδρου του Κοσόβου Οσμάνι, Πρίντον Σαντρίου.

Ο πρώτος κύριος μοιράστηκε μια φωτογραφία από τη δεξίωση που παρέθεσε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, για τις συζύγους και συντρόφους των ηγετών που συμμετείχαν στην 78η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Δίπλα στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ διακρίνεται ο Πρίντον Σαντρίου, ενώ στα δεξιά η σύζυγος του Τούρκου Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ Ερντογάν, και ακριβώς από πίσω της η Μαρέβα.

Ο Σαντρίου μάλιστα σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε ότι ήταν μεγάλη τιμή για εκείνον που στέκεται στο πλευρό του Τζιλ Μπάιντεν:

«Η συνεισφορά της οικογένειας Μπάιντεν στο Κοσσυφοπέδιο είναι εξαιρετική, όπως και οι ισχυρές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών μας. Ήταν μεγάλη μου τιμή να σταθώ στο πλευρό της στην τελευταία οικογενειακή φωτογραφία, μαζί με τις πρώτες κυρίες από άλλες πολιτείες. Επίσης, ένιωσα ένα ιδιαίτερο προνόμιο που καθόμουν στο κεντρικό τραπέζι δίπλα της, ως οικοδεσπότης αυτής της εκδήλωσης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This