Συνεχίζει την μάχη της για δεύτερο 24ωρο η Μαρινέλλα – «Ευτύχημα που δεν διασωληνώθηκε» λέει o Καπραβέλος

Ο κόσμος είναι στο πλάι της

Must Read

Συνεχίζει να δίνει την μεγάλη της μάχη με την υγεία της η Μαρινέλλα η οποία νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία» από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης μετά το αιμοραγγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Ηρώδειο.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια με την κρυστάλλινη φωνή βγήκε νικήτρια από το πρώτο κρίσιμο 24ωρο. Ο οργανισμός της ανταποκρίθηκε στην ισχυρή φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει από την πρώτη στιγμή.

Μάλιστα χθες η αγαπημένη τραγουδίστρια άνοιξε τα μάτια της και πλέον έχει επικοινωνία με το περιβάλλον. 

Η κατάστασή της ήδη από χθες χαρακτηρίζεται σταθερή από τους γιατρούς αλλά κρίσιμη.

Δείτε βίντεο:




«Η σπουδαία ερμηνεύτρια, άνοιξε τα μάτια της και έχει μια επαφή με το περιβάλλον. Ωστόσο, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας της εξακολουθεί να παραμένει σοβαρή για αυτό και τα επόμενα δύο 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα. Προς το παρόν κρίνουν ότι δεν μπορεί να την επισκεφθεί κάποιος. Δεν την είδε ούτε η αγαπημένη της κόρη η οποία δεν έχει φύγει λεπτό από το νοσοκομείο. Χθες το βράδυ ήταν εδώ και η εγγονή της ενώ επιστρέφει από το εξωτερικό και ο εγγονός της.




Τώρα από το περιβάλλον της τραγουδίστριας μαθαίνουμε ότι το ασθενοφόρο ειδοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ωστόσο καθυστέρησε να παραλάβει την Μαρινέλλα καθώς είχε κίνηση στην Ροβέρτου Γκάλη και δεν μπορούσε να προσεγγίσει το θέατρο», ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η δημοσιογράφος Άννα Λίτινα.

Στο πλευρό της Μαρινέλλα θα βρεθεί σύντομα και ο εγγονός της ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό.




Σήμερα μίλησε για την υγεία της Μαρινέλλας ο Νίκος Καπραβέλος, συντονιστής διεθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

«Δίνει τη δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Μιλάμε για ένα όργανο του σώματος που ρυθμίζει τη λειτουργία όλων των άλλων οργάνων. Είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση, ακόμα και όταν είσαι νέος. Πόσο μάλλον όταν ο ασθενής είναι ηλικιωμένος. Αυτή τη στιγμή χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί. Είναι ευτύχημα που η Μαρινέλλα δεν έχει χάσει πλήρως τις αισθήσεις της και δεν έχει διασωληνωθεί.

Αυτό σημαίνει ότι ζωτικές λειτουργίες μπορεί να τις ελέγξει. Τώρα αν περιοριστεί βλάβη, αν δεν επεκταθεί και δεν πρηστεί, τότε έχουμε πολλές ελπίδες να τα βγάλει πέρα και μετά από μια μακροχρόνια αποθεραπεία να την έχουμε δίπλα μας. Αξίζει τον κόπο να κάνουμε τα πάντα και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτό που έπαθε η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο, θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε. Δεν σημαίνει ότι αν κάποιος παρέμενε σπίτι του, θα μπορούσε να το αποφύγει», είπε στον Αντ1.




 

 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This