Σχολική βία

Άλλο ένα δείγμα του επιτελικού κράτους ή του μπάτε σκύλοι αλέστε...

Must Read

Ο κ. Πιερρακάκης μού είναι εξαιρετικά συμπαθής, διότι όποιο πόστο κι αν ανέλαβε, πραγματικά «σήκωσε τα μανίκια» και δούλεψε, και όχι όπως το λένε κάθε επομένη των εκλογών οι διάφοροι σαπουνόφουσκες. Όμως καίτοι πασχίζει, δεν έχει καταφέρει να κάνει κάτι για τη σχολική βία. Προχθές ακόμα διάβασα στη «δημοκρατία» ότι συμμορία 25 με 40 ανηλίκων, από ΟΛΗ την Αττική, αναζήτησε και εντόπισε μαθήτρια γυμνασίου και τη σάπισε στο ξύλο.

Και τώρα εγώ ερωτώ. Αληταριά από ΟΛΗ την Αττική συγκρότησαν συμμορία και ουδείς πήρε χαμπάρι κάτι; Μα είμαστε σοβαροί; Ασφαλώς και δεν είμαστε σοβαροί. Όταν το περασμένο καλοκαίρι 120 Κροάτες διέσχισαν όλη τη χώρα και ανενόχλητοι έφθασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και σκότωσαν ένα παιδί και ουδείς τους αντελήφθη, περιμένουμε να εντοπίσουν συμμορίες 20 ανήλικων ατόμων; Βέβαια, αυτό μάλλον δεν είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του κ. Πιερρακάκη, αλλά μέσα στα σχολεία υπάρχει η άκρατη βία.

Έχει συνεργαστεί με τον κ. Χρυσοχοΐδη και, αν ναι, πού κατέληξαν; Να σας πω εγώ, σαν να ήμουν μπροστά στη συνάντηση (αν έγινε): «Συμφώνησαν στην από κοινού δράση, μέσα στο πλαίσιο των σύγχρονων παιδαγωγικών μεθόδων» ή κάπως έτσι. Εν τω μεταξύ, το ξύλο πέφτει σαν το χαλάζι. Άλλο ένα δείγμα του επιτελικού κράτους ή του μπάτε σκύλοι αλέστε…

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οικονομική ασφυξία για τα ελληνικά νοικοκυριά – Πόσα ξοδεύουμε για στέγαση και φαγητό

Το εισόδημα των ελληνικών νοικοκυριών σχεδόν εξανεμίζεται προκειμένου να καλυφθεί το κόστος στέγασης και διατροφής, όμως η κυβέρνηση Μητσοτάκη...

More Articles Like This