Ξέφυγε η κατάσταση: Μαχαιρώθηκαν μαθητές στο Λαύριο – Κακουργηματική δίωξη σε 14χρονους – Χειροπέδες σε ανήλικες για ξύλο!

Δικογραφία σε βάρος 17χρονης για σωματική βλάβη - Έχει ξεφύγει η κατάσταση

Must Read

Τεράστιο προβληματισμό προκαλούν τα συνεχόμενα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων. Αυτή την εβδομάδα το πανελλήνιο έχει «μουδιάσει» από τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονη στην Γλυφάδα αλλά και από την επίθεση δύο 17χρονων σε 12χρονο στην Ερμιόνη τον οποίο ξύρισαν με φαλτσέτα!

Όμως, δυστυχώς, τα συμβάντα δεν έχουν τελειωμό…

Λίγο νωρίτερα σήμερα νέα συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ ανηλίκων στο ΕΠΑΛ Λαυρίου.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως βγήκαν μαχαίρια και τραυματίστηκαν μαθητές, ευτυχώς ελαφρά, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Παράλληλα έγιναν 13 προσαγωγές και αναζητείται ένας δεκαεξάχρονος ως δράστης.

Εγκλώβισαν και απείλησαν 14χρονο!

Έναν εφιάλτη βίωσε ένας 14χρονος στην Θεσσαλονίκη όταν παρασύρθηκε από τρεις συνομηλίκους του στις τουαλέτες του σχολείου τους όπου εκεί τον απείλησαν!

Μάλιστα, ένας από τους ανήλικους φέρεται να κρατούσε κινητό και να τραβούσε βίντεο όσα διαδραματίζονταν.

Οι τρεις νταήδες συνελήφθησαν και σε βάρος τους υπάρχουν κατηγορίες για τα αδικήματα της παράνομης κατακράτησης κατά συναυτουργία, απειλής κατά συναυτουργία, παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής Επικοινωνίας & της προφορικής συνομιλίας. Οι συσκευές κατασχέθηκαν και θα εξεταστούν στη Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη σε βάρος τους. Οι ανήλικοι ζήτησαν συγνώμη για την πράξη τους. Όπως υποστήριξαν αποδέχονται την πράξη αλλά τόνισαν πως δεν κατάλαβαν το μέγεθος των πράξεών του ενώ δεν απείλησαν τον 14χρονο.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας συνέλαβαν τρείς νεαρούς για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Παράνομης κατακράτησης κατά συναυτουργία, Απειλής κατά συναυτουργία, Παραβίασης του απορρήτου της τηλεφωνικής Επικοινωνίας & της προφορικής συνομιλίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, πρωινές ώρες της (25-09-2024), εντός τουαλέτας σχολείου όπου φοιτούν, οι τρεις νεαροί εγκλώβισαν από κοινού τον παθόντα συμμαθητή τους στερώντας του την ελευθερία και απειλώντας τον, ενώ ένας απ’ αυτούς, με τη συνδρομή και των υπολοίπων, κατέγραψε την πράξη τους με κινητό τηλέφωνο.

Κατασχέθηκαν τα τρία κινητά τηλέφωνα των δραστών, τα οποία θα ερευνηθούν από την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ξύλο σε 17χρονη στην Πάτρα

Στην Πάτρα, μια 17χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο όταν δέχθηκε επίθεση από συνομήλική της. Σύμφωνα με το pelop, η ανήλικη βρισκόταν έξω από σχολικό συγκρότημα όταν της επιτέθηκε η ανήλικη δράστιδα και την γρονθοκόπησε στο αυτί και στο μάγουλο ενώ την έβρισε κιόλας!

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» για τις πρώτες βοήθειες. Σε βάρος της 17χρονης σχηματίσθηκε δικογραφία για σωματική βλάβη αδύναμων
ατόμων. Το νέο περιστατικό έρχεται μετά από αντίστοιχη αιματηρό συμβάν μαθητριών 15 και 13 ετών, σε προαύλιο σχολείου στην περιοχή Περιβόλα.

Παράλληλα στην Πάτρα, η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε 15χρονη αλλά και 13χρονη για σωματική βλάβη και εξύβριση!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο κορίτσια χτύπησαν η μία την άλλη σε προαύλιο σχολείου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο στο πρόσωπο. Παράλληλα, η 13χρονη έβρισε την 15χρονη! Συνελήφθησαν οι μητέρες των δύο ανήλικων κοριτσιών για παραμέληση εποπτείας.

Δείτε επίσης:

Σοκ! Τρομάζουν τα νούμερα για τη βία ανηλίκων – 9.000 συλλήψεις σε 8 μήνες!

Συμπλοκή ανηλίκων σε σχολείο στα Γιάννενα: «Έγινε για…δύο μηχανάκια», λέει νεαρός – Τρεις οι τραυματίες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This