Οι δικαστές να απευθυνθούν στην θεία από τη Νιγηρία για τις αυξήσεις μισθού

Must Read

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων απαιτεί την επαναφορά 13ου και 14ου μισθού. Απόλυτα δίκαιο το αίτημα, απλά υπάρχει ένα ουσιαστικό πρόβλημα.

Η Ελλάδα χρεοκόπησε και συνεχίζει να χρεοκοπεί λόγω της γενικευμένης διαφθοράς. Εκατοντάδες δισεκατομμύρια ληστεύτηκαν από το κράτος και τους πολίτες, χωρίς κανείς να λογοδοτήσει.

Πρόσφατα μάλιστα δικαστές δέχτηκαν ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν πήρε μίζες για να ζημιώσει το κράτος, αλλά τα μαύρα λεφτά που βρέθηκαν σε λογαριασμό του στην Ελβετία, του τα έφερε μία θεία του από την Νιγηρία.

Δικαστές επίσης αποφάσισαν να επιστρέψουν εκατομμύρια στον Χριστοφοράκο και την παρέα του, παρότι η εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο Siemens είχε καταλήξει στο πόρισμα της ότι η εταιρεία, ο Χριστοφοράκος και οι φίλοι του, ζημίωσαν το Δημόσιο κατά δύο δισεκατομμύρια ευρώ.

Δικαστές ήταν και αυτοί που «ξέπλυναν» κάποια λαμόγια της λίστας Λαγκάρντ, που τα κλεψιμαίικα από το χρηματιστήριο και άλλες βρώμικες δουλειές, τα είχαν παρκάρει στην Ελβετία.

Άπαξ λοιπόν και οι δικαστές είναι τόσο πεπεισμένοι για την ύπαρξη της θείας από τη Νιγηρία, γιατί δεν τις ζητούν να τους πληρώσει αυτή τον 13ο και 14ο μισθό;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. στην αρχη βρισκετε το αιτημα δικαιο.μετα μιλατε για λεφτα που καταληστευτηκαν απο το κρατος;;; και τους πολιτες;;;; τους πολιτες;;; ειστε της γραμμης μαζι τα φαγαμε;;; ποιους πολιτες; αυτη τη στιγμη το αν ειναι δικαιο η οχι το αποφασιζουν οι νομοι κυριε δημοσιογραφε.τα δωρα και τα επιδοματα αδειας κοπηκαν για να ερθει στα ισα τους ο ιδιωτικος τομεας και το δημοσιο.οχι βεβαια προς τα πανω αλλα προς τα κατω.ηταν μια μνημονιακη υποχρεωση οπου διελυσε ολοκληρα νοικοκυρια και οχι μονο.γιατι και η αγορα ιδιαιτερα στις γιορτες γεμιζε με χρημα ζεστο απο τα δωρα και το επιδομα αδειας.ολα τα υπολοιπα που γραφετε για μιζες ζιμενς χριστοφορακους κλπ μας ειναι πλεον αδιαφορα αφου και αυτοι που πρεπει να ασχοληθουν το εχουν παραγραψει.οσο για τους δικαστες δεν μπορουν να κανουν αλλιως γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν μνημονιακες υποχρεωσεις πλεον και ειναι υποχρεωμενοι αν ζητηθει να δωσουν το πρασινο φως.ολα τα υπολοιπα περι θειας απο νιγηρια ρωτα τον γιαννο τον καραμπουζουκλη πως τον πιστεψαν και σταματηστε να χλευαζετε ενα ζητημα που καιει χιλιαδες οικογενειες εδω και 10 χρονια τουλαχιστον.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This