Βίντεο και εικόνες της «ροζ» γκαρσονιέρας που είχε φτιάξει μέσα στο σχολείο ο διεστραμμένος φύλακας!

Αντί να μεριμνά για την καλή κατάσταση του συγκροτήματος, μετέτρεψε ένα κοντέινερ σε ερωτική φωλιά!

Must Read

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους το απύθμενο θράσος και τη διαστροφή ενός σχολικού φύλακα, ο οποίος μετέτρεψε κοντέινερ που βρίσκεται στο προαύλιο σχολείου του Βόλου σε «ροζ» γκαρσονιέρα, όπου οδηγούσε νεαρές κοπέλες για να εκτονώνει πάνω τους τις σεξουαλικές ορέξεις του!




 

Από τις έρευνες της Αστυνομίας προέκυψε πως, αντί ο κατηγορούμενος φύλακας «Καζανόβας» να επιτηρεί και να μεριμνά για τη διατήρηση της καλής κατάστασης του σχολικού συγκροτήματος, είχε τον νου του στο να προσεγγίζει γυναίκες νεαρής ηλικίας. Στη συνέχεια, αφού έκαναν μερικές βόλτες στη γειτονιά γύρω από το σχολείο,
κατέληγαν στο κοντέινερ-ερωτική «φωλιά», που βρίσκεται στον αύλειο χώρο, και έκλειναν πίσω τους την πόρτα, χωρίς να μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα τι ακριβώς γινόταν! Τα καμώματα του… ερωτιάρη σχολικού φύλακα αποκάλυψαν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι τον έβλεπαν να μπαινοβγαίνει στο κοντέινερ που παλαιότερα χρησίμευε ως αίθουσα καλλιτεχνικών και άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε.

 

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όταν τον είδαν για μία ακόμη φορά να συνοδεύει νεαρή κοπέλα, ηλικίας περίπου 19 ετών, να ξεκλειδώνει την κεντρική είσοδο του σχολείου, να μπαίνουν μέσα και να χάνονται πίσω από την πόρτα της αίθουσας κοντέινερ, ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας πήγαν στο σχολικό συγκρότημα και πραγματοποίησαν εξακρίβωση στοιχείων.

Θορυβημένοι οι περίοικοι, εκ των οποίων πολλοί είναι και γονείς μαθητών που φοιτούν στο σχολείο, ενημέρωσαν τον διευθυντή, ο οποίος δήλωσε άγνοια για τις ακολασίες που φέρεται ότι γίνονταν στο κοντέινερ, που είχε διαμορφωθεί σε αίθουσα Covid την εποχή της πανδημίας και κατόπιν αποδόθηκε στους σχολικούς φύλακες και στις καθαρίστριες. Αφού ο διευθυντής ξεπέρασε το αρχικό σοκ, στη συνέχεια ζήτησε αναφορά από την Αστυνομική ∆ιεύθυνση και, παράλληλα, ενημέρωσε τον προϊστάμενό του, λαμβάνοντας εντολή να συντάξει αναφορά.

Με βάση την αναφορά του διευθυντή συντάχθηκε έγγραφο προς τον ∆ήμο Βόλου, προκειμένου να ενημερωθεί και να κινήσει περαιτέρω διαδικασίες. Ακόμη, πληροφορίες που είδαν το φως αναφέρουν ότι η Εισαγγελία Βόλου έχει ήδη αρχίσει να ερευνά την «πικάντικη» υπόθεση, που έχει προκαλέσει μεγάλο σούσουρο στην ήσυχη γειτονιά της θεσσαλικής πόλης. Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι πως στο «ντου» που έκαναν εκπαιδευτικοί του σχολείου στο κοντέινερ, το οποίο ο φύλακας φέρεται ότι είχε μετατρέψει σε «ροζ» γκαρσονιέρα, βρήκαν από σνακ και φιάλες ποτών μέχρι κρεβάτι με στρώμα!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο…∆ον Ζουάν φύλακας, ο οποίος είχε στη διάθεσή του τα κλειδιά από όλους τους χώρους του σχολικού συγκροτήματος και μπαινόβγαινε ανενόχλητος όπου ήθελε, ισχυρίστηκε ότι κάποιες από τις γυναίκες που οδηγούσε στο στρώμα-κρεβάτι του είχαν μπλέξει με ναρκωτικά. Πρόσθεσε, δε, ότι ο ίδιος προσπαθούσε να τους βάλει… στον ίσιο δρόμο! Πλέον, η υπόθεση βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αστυνομικών και των εισαγγελικών Αρχών, ενώ εξελίξεις αναμένονται και από πλευράς ∆ήμου Βόλου, δεδομένου ότι οι σχολικοί φύλακες ανήκουν στο προσωπικό του εκάστοτε δήμου.

Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ gegonota.news

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This