«Αν είχα παιδιά, θα του τα εμπιστευόμουν» κατέθεσε η Παναγιώτα Βλαντή για τον πατέρα Αντώνιο

Must Read

«Ασπίδα» προστασίας για τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου ύψωσαν στο δικαστήριο γνωστά πρόσωπα όπως ο τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης αλλά και η Παναγιώτα Βλαντή.

Μετά από τη δήλωση του γνωστού τραγουδιστή ότι θα εμπιστευόταν στον ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου» που κατηγορείται μαζί με άλλους 7 για κακοποιήσεις ανηλίκων, παρόμοια θέση έλαβε και η γνωστή ηθοποιός.

Όπως δήλωσε η ίδια, ήταν εθελόντρια στην ΜΚΟ και θαύμαζε τον πατέρα Αντώνιο για όσα προσέφερε στα παιδιά.

«Ήμουν εθελόντρια στην Κιβωτό. Το 2005, ο τότε υπουργός Πολιτισμού πλησίασε κάποιους ηθοποιούς του θεάτρου για να πάμε κάποια δώρα στην Κιβωτό. Όντως, πήγαμε με τη διαφορά ότι εγώ και κάποιοι άλλοι μείναμε και συνεχίσαμε στην Κιβωτό. Με είχε εντυπωσιάσει το έργο του πατρός Αντωνίου και η αξιοπρέπεια των παιδιών. Είχα κάνει και μία παράσταση το 2008-09. Είχα πάει και στη Χίο μετά την παράσταση ένα καλοκαίρι. Είχα επαφή με τα παιδιά και με κάποια διατηρώ σχέση ακόμα και τώρα. Εγώ έχω να πω ότι γνώρισα ένα περιβάλλον φάρος αξιοπρέπειας και σεβασμού. Είδα παιδιά να σηκώνονται από παραβατικές οικογένειες, δεν ξέρω τι απέγιναν. Πραγματικά τον θαυμάζω για την επιμονή και το κουράγιο του και όλα αυτά που είχε χτίσει. Η αξιοπρέπεια που είχαν αυτά τα παιδιά παρόλο που είχαν δύσκολες οικογένειες, ήταν σαν να είχε αποκτήσει νόημα η ζωή τους», κατέθεσε η Παναγιώτα Βλαντή.

Μάλιστα, η ίδια σημείωσε ότι έπεσε από τα σύννεφα όταν άκουσε τις κατηγορίες, ενώ αν η ίδια είχε παιδιά, θα του εμπιστευόταν: «Είναι ένας άνθρωπος φάρος αξιών. Εξεπλάγην με αυτά που άκουσα. Δεν έχω παιδιά. Αν είχα θα του τα εμπιστευόμουν και να τα βαφτίσει».

Από πλευράς του ο πατέρας Αντώνιος απαντάει για την στήριξη των προσώπων της showbiz: «Είναι ευλογία να έχεις ανθρώπους δίπλα σου να σε στηρίζουν στα δύσκολα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και κάθε μάρτυρα ξεχωριστά που ήρθε στο δικαστήριο και με υπερασπίστηκε λέγοντας την αλήθεια. Ο Θεός μού δίνει δύναμη. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και είμαι σίγουρος πως η αλήθεια θα λάμψει, μπορεί να άργησε, αλλά θα λάμψει».




Δείτε επίσης:

Σε εξέλιξη η δίκη του πατρός Αντωνίου: «Θα του εμπιστευόμουν τα παιδιά μου με κλειστά τα μάτια», κατέθεσε ο Μουζουράκης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This