Αναβολή λόγω του τροχαίου στη συνεργασία του Άκη Σακελλαρίου με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη

Η επίσημη ανακοίνωση από το θέατρο «Βρετάνια»

Must Read

Μια δυναμική συνεργασία αναβάλλεται! Το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από μερικές ημέρες ο καλός ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου με τη μηχανή του, το οποίο τον οδήγησε στο χειρουργείο, είναι και ο λόγος που αναβάλλεται η επικείμενη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στη θεατρική παράσταση «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή». Να θυμίσουμε ότι ο σημαντικός ηθοποιός του θεάτρου μας οδηγούσε τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού, όταν παρασύρθηκε από οδηγό λεωφορείου, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.




 

Με επίσημη ανακοίνωση το θέατρο «Βρετάνια» έκανε γνωστή την είδηση: «Η παραγωγή του θεάτρου “Βρετάνια” με λύπη ανακοινώνει ότι η επικείμενη συνεργασία του Άκη Σακελλαρίου με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη αναβάλλεται.

Πρόκειται για το ανέβασμα της παράστασης “Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή”, που θα πρέπει να αναβληθεί λόγω του τροχαίου ατυχήματος που είχε ο Άκης Σακελλαρίου στις 16 Σεπτεμβρίου 2024. Το γεγονός αυτό θα τον κρατήσει μακριά από τους αγαπημένους του συνεργάτες και το κοινό. Ο ηθοποιός θα επιστρέψει στην παράσταση όταν το επιτρέψει η εξέλιξη της υγείας του. Ευχόμαστε ολόψυχα να είναι το συντομότερο δυνατόν! Θα ανακοινωθεί σύντομα η νέα ημερομηνία πρεμιέρας της παράστασης. Όσον αφορά τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί, παρακαλείται το κοινό να επικοινωνεί με την Ticketmaster για περισσότερες λεπτομέρειες».

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This