Λέμαν: Μετά το κόκκινο στο αλκοτέστ, ο Γερμανός παλαίμαχος παίκτης καταδικάστηκε για περιστατικό με αλυσοπρίονο!

Σε μεγάλους μπελάδες

Must Read

Ένοχος κρίθηκε από δικαστήριο -στο Μόναχο- ο Γενς Λέμαν, που απασχολεί συνεχώς τις αρχές, αλλά αυτή την φορά, για μια παράξενη υπόθεση το καλοκαίρι του 2022.

Ο 54χρονος Γερμανός παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας καλείται να πληρώσει 135.000 ευρώ, επειδή εισέβαλε προ καιρού με άγριες διαθέσεις στο γκαράζ του γείτονά του και του έκοψε τις δοκούς που στήριζαν την οροφή, με αλυσοπρίονο! Ο άλλοτε διεθνής τερματοφύλακας της Άρσεναλ προσπάθησε και δεν κατάφερε να απενεργοποιήσει την κάμερα ασφαλείας, με αποτέλεσμα η επίθεση να καταγραφεί.

Ο Λέμαν ζει δίπλα στην γραφική λίμνη Στάρνμπεργκ στην Βαυαρία τα τελευταία 17 χρόνια και λέγεται πως είχε διαφωνίες με τον γείτονά του, επειδή θεωρούσε πως καταπατούσε το οικόπεδό του και του έκρυβε την θέα… Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, καθώς είχε συλληφθεί για εξύβριση αστυνομικών, επειδή έφυγε χωρίς να πληρώσει το πάρκινγκ σε αεροδρόμιο, αλλά και επειδή οδηγούσε έχοντας καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ.

Μετά το τέλος της μεγάλης ποδοσφαιρικής καριέρας του διετέλεσε και μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της Χέρτα Βερολίνου, αλλά απολύθηκε μετά από ρατσιστικό μήνυμα στο WhatsApp που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, για το οποίο ζήτησε αργότερα δημόσια συγγνώμη.

Δείτε παλαιότερα ποστ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This