Ο XXL εφιάλτης του Αρναούτογλου

Η on air εξομολόγηση για τη μεγάλη μάχη με τα κιλά του

Must Read

H μάχη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για να χάσει κιλά και ο εφιάλτης από τα χάπια αδυνατίσματος! Σε δημόσιες εξομολογήσεις προχώρησε μέσα από το πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δημοφιλής παρουσιαστής, που ξετύλιξε το κουβάρι της περιπέτειάς του λέγοντας, αρχικά, ενώπιον των τηλεθεατών της Ζήνας Κουτσελίνη:




 

«Ο γιατρός μού είπε ότι πρέπει να χάσω κιλά για να κάνω την επέμβαση. Του είπα ότι είμαι πολύ κουρασμένος ψυχολογικά για να χάσω κιλά, δεν τα πήγα και ποτέ καλά με τη γυμναστική… “Θα σας δώσω ένα χάπι, δεν θα πείτε όμως ότι ήταν από εμένα” μου είπε. “Θα το πάρετε από το φαρμακείο και θα χάσετε κιλά” είπε επίσης. Πάω στο φαρμακείο, με ρώτησε ο φαρμακοποιός γιατί το θέλω το χάπι και αν είμαι σίγουρος. Μου φάνηκε περίεργο, υπάρχει χάπι τέτοιο σε φαρμακείο και θα κάνουμε συζήτηση; Υπήρχε μία παράξενη ατμόσφαιρα γύρω από το φάρμακο. Ξέρω ανθρώπους που το πήραν και δεν τους έκανε τίποτα»!.




 

Στη συνέχεια, όμως, αποκάλυψε όλα όσα τράβηξε από τη χρήση χαπιών αδυνατίσματος. «Το δικό μου λάθος ήταν ότι δεν διάβασα ποτέ τις παρενέργειες, τις διάβασε η Νάνσυ και μου είπε “μην το πάρεις”. Πήγα σε έναν καρδιολόγο, έκανα ένα τεστ, τον ρώτησα αν μπορώ να το πάρω και μου είπε να το πάρω. Άρχισα να το παίρνω, σταμάτησε η πείνα, έχανα πολλά κιλά και ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος με αυτό που συνέβαινε. Δεν είχα καταλάβει ότι άλλαζε η ιστορία και ότι γινόμουν νευρικός. Είχα αρχίσει να έχω νεύρα με τους πάντες, η Νάνσυ μού έλεγε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήρθε αυτό το βράδυ το μοιραίο που -δεν ξέρω πώς τα έφερε η ζωή και είμαστε σήμερα εδώ- μαλώνω με έναν αγαπημένο άνθρωπο, γιατρό. Σπάω ένα τραπεζάκι, παίρνω τα γυαλιά από το τραπέζι και προσπαθώ να του επιτεθώ. Μαλώνω στον δρόμο με άνθρωπο, (ήμουν) να κατέβω από το αυτοκίνητο να τον σκοτώσω αν μπορώ.

Φτάνω και το πρωί στο ραδιόφωνο. Ήμουν τόσο επιθετικός, που μου λέει η Νάνσυ “όπα, δεν είσαι ο Γρηγόρης, εδώ σταματάμε”. Αμέσως μου είπε ότι “κόβουμε το φάρμακο”. Γλίτωσα, αν το έπαιρνα άλλη μία εβδομάδα θα είχα πολύ άσχημο τέλος, το πήρα έναν μήνα. Έχανα πολλά κιλά, αν συνέχιζα ακόμα θα ήμουν πάρα πολύ αδύνατος αλλά δεν θα ήμουν εδώ» ανέφερε με ειλικρίνεια!

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This