Τζόνι Ντεπ: Ντυμένος «Τζακ Σπάροου» επισκέφθηκε παιδιά σε νοσοκομείο στην Ισπανία

Όμορφη κίνηση από τον διάσημο ηθοποιό

Must Read

Ο διάσημος ηθοποιός, Τζόνι Ντεπ, επεφύλασσε μεγάλη έκπληξη σε παιδιά που νοσηλεύονται σε πτέρυγα νοσοκομείου. Εμφανίστηκε ντυμένος με την στολή του δημοφιλούς χαρακτήρα που υποδύεται στην κινηματογραφική σειρά «Pirates Of The Caribbean» (Οι Πειρατές της Καραϊβικής).

Ο αγαπημένος αστέρας του Χόλιγουντ επανέλαβε τον ρόλο του ως καπετάνιος «Τζακ Σπάροου», κάνοντας χαρούμενα τα παιδιά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ντονόστια στην Ισπανία, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Σαν Σεμπαστιάν, στην χώρα των Βάσκων.

Η ταινία «Modi – Three Days On The Wing Of Madness» την οποία σκηνοθέτησε ο ίδιος ο 61χρονος σούπερ σταρ, έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ την Τρίτη. Σύμφωνα με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μελών του προσωπικού, ο υποψήφιος για Όσκαρ καλλιτέχνης, συζήτησε και έπαιξε με τους ασθενείς και πόζαρε για φωτογραφίες με τους νεαρούς θαυμαστές του. Δίνοντάς τους μερικές στιγμές χαράς, φυσικά πολλά δώρα και ευχές για δύναμη, ώστε να ξεπεραστούν οι δυσκολίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This