Χάος στη Συνέλευση του ΟΗΕ με τον Νετανιάχου! Η προειδοποίηση στο Ιράν και η αποχώρηση των διπλωματών

Έδειξε χάρτες με... ευλογημένες και καταραμένες χώρες

Must Read

Ένταση επικράτησε στη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών όταν ανέβηκε στο βήμα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου. Μέσα σε λίγα λεπτά πλήθος διπλωματών αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους βομβαρδισμούς σε Γάζα και Λίβανο, για τους οποίους ο ίδιος παραμένει αμετακίνητος και κάθετος.

Ο Νετανιάχου στην αρχή της ομιλίας του δήλωσε ότι δεν είχε «πρόθεση να πάει» στη Γενική Συνέλευση φέτος, επειδή η χώρα του «παλεύει για τη ζωή της», ωστόσο τελικά ταξίδεψε προκειμένου να όπως είπε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για τα «ψέματα και τις συκοφαντίες» που έχουν ακουστεί ότι δήθεν το Ισραήλ δεν επιδιώκει την ειρήνη.

Με εμπρηστικό ύφος, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ο οποίος έχει απορρίψει το ενδεχόμενο διαπραγματεύσεων, εμφάνισε χάρτες και μίλησε για κατάρες και ευλογίες. Στους χάρτες οι χώρες με πράσινο χρώμα, ήταν η Αίγυπτος, το Σουδάν, η Σαουδική Αραβία και η Ινδία, ενώ σε αυτόν με το μαύρο χρώμα, ο Λίβανος, η Συρία, το Ιράκ και το Ιράν. Στους χάρτες δεν υπήρχε καμία αναφορά σε παλαιστινιακά εδάφη.

Ο Νετανιάχου απείλησε λέγοντας: «Έχω ένα μήνυμα για τους τυράννους της Τεχεράνης: Δεν υπάρχει μέρος στο Ιράν που να μην μπορεί να φτάσει το μακρύ χέρι του Ισραήλ». Και διερωτήθηκε απευθυνόμενους σε όσους είχαν μείνει στην αίθουσα: «Θα σταθείτε με τη δημοκρατία και την ειρήνη; Θα σταθείτε στο πλευρό του Ισραήλ ή στο πλευρό του Ιράν, μιας διαβολικής δικτατορίας που θέλει να καταστρέψει τον τρόπο ζωής μας;»

«Έχουμε σκοτώσει ή αιχμαλωτίσει περισσότερο από το ήμισυ της Χαμάς» δήλωσε για όσα έχει κάνει ο ισραηλινός στρατός από τον περασμένο Οκτώβριο και πρόσθεσε ότι τώρα επικεντρώνονται στη «χαρτογράφηση των εναπομεινάντων δυνατοτήτων μάχης».

«Το Ισραήλ δεν θα ησυχάσει μέχρι οι πολίτες να μπορέσουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους» πρόσθεσε και υποστήριξε ότι ο πόλεμος θα τελειώσει τώρα αν η Χαμάς παραδοθεί, ενώ σημείωσε ότι το Ισραήλ πρέπει να νικήσει τη Χεζμπολάχ στο Λίβανο.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. αμα πεσει το ισραηλ ερχεται η σειρα της κυπρου και της ελλαδας θα μας τελειωσουν οι αλαχμπαριδες. μην ξεχνατε πως ειναι ενας πολεμος πολιτισμων.

    • Πραγματικό το εβραϊκό λόμπυ πουλάει γερή παπατζα βρωμερό κέντρο σιχαμενη σερβιετα που σάι για σκουπιδιασμα

  2. Για ολους …. Πριν την εισβολή της Χαμάς , 20.000 – 30.000 Παλαιστίνιοι με επίσημα έγγραφα εργάζονταν σε περιοχές του Ισραήλ. Με μισθό κανονικότητα , με εκπαίδευση. Υπήρχε μια συμφωνία με τη Χαμάς. Οι Παλαιστίνιοι όμως είναι οι χρήσιμοι βλάκες του αραβικού κόσμου. Οποία Αραβική χώρα θέλει να μπει στο γεωπολιτικό παιχνίδι (δες ΕΑΗ) χρηματοδοτεί τον εξτρεμισμο. Έχετε καταλάβει ότι αν πέσει το Ισραήλ , τελειώσαμε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Τούρκος το Ισραήλ φοβάται. Οπότε, σας αρέσει δεν σας αρέσει έτσι έχουν τα πράγματα στον κόσμο μας. Διαβάστε Θουκυδίδη και θα καταλάβετε πως λειτουργει ο κόσμος. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση για παλαιστινιακό κράτος. Το ίδιο και για κουρδικό κράτος. Όποιος παίρνει τα όπλα στον σύγχρονο κόσμο και βγαίνει στα αντάρτικο είναι τελειωμένος. Με Ισραήλ νικητή του πολέμου κανείς Τούρκος δεν θα τολμήσει για Κύπρο.

    • Ρε σκουπίδι σιωνιστικό ακόμα και ο γελοίος Μ Ιγνατίου δέχτηκε ότι χαριν σε παρέμβαση του εβραϊκού λόμπυ στις ΗΠΑ απαλυφθηκε ο οροςεισβολη και κατοχή για την Κύπρο και συ ρε μουνι μας λες παπατζες του εβραιου

    • Ουστ πουστο εβραιοναζι που θεωρείς ότι ο Ναζινιαχου όπως ακριβώς ο Χίτλερ πατριώτες Να γαμηθεις Βασιλάκη μπουλακι

  3. Αν ο πουτιν είχε χιούμορ θα έκανε συμφωνία με τον νεντανιαχου.
    Ενα απέραντο οικόπεδο θα γίνονταν η Ουκρανία.
    Μηδέν κυρώσεις, αθλητές στην ολυμπιάδα, και οι G7 θα γίνονταν G8 όπως παλιά.Έτσι γίνονται οι δουλειές…

      • Οι εγκληματιες σιωνιστές υποστηρίζουν τη λογική του περιούσιου λαού όπως ο Χίτλερ την ανωτερότητα της φυλής του κατάλαβες βλακακο κοπροελληνες γυφτουλα;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This