Στην Κερατέα συνελήφθη ο παλαιοχριστιανός που άρπαξε το μωρό του μέσα από το νοσοκομείο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθη και η γυναίκα του

Must Read

Συνελήφθη σε σπίτι στην Κερατέα, ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης που άρπαξε το νεογέννητο μωρό του από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συλληφθεί και η γυναίκα του.

Υπενθυμίζουμε ότι, πριν λίγες μέρες ήρθε στη ζωή το πέμπτο παιδί της οικογένειας παλαιοχριστιανών, δηλαδή του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη και της συζύγου του, Σεβαστής.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού κινδύνεψε τόσο η δική της ζωή όσο και του βρέφους, καθώς πήρε την απόφαση να γεννήσει μόνη της, με τη βοήθεια μόνο μιας μαίας και χωρίς κανέναν προγεννητικό έλεγχο, έχοντας ήδη κάνει τέσσερις καισαρικές.

Οι γιατροί αποφάσισαν να χειρουργήσουν τη μητέρα προκειμένου να σώσουν τις δυο ζωές και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Όμως το νοσοκομείο κάλεσε κοινωνική λειτουργό και τελικά φαίνεται να έχει αποφασιστεί το μωρό να μεταφερθεί σε δομή και να μην μείνει με τους δικούς του, με την οικογένεια να ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά.

Το νεογνό παρέμενε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, καθώς οι κοινωνικές υπηρεσίες έκριναν ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίωσης της οικογένειας.

Το βρέφος επρόκειτο να μεταφερθεί στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», πράγμα που γνώριζαν οι γονείς. Η μητέρα του, η οποία και η ίδια είχε εξαφανιστεί, ήταν καθημερινά σε επαφή με το κοριτσάκι, καθώς το θήλαζε.

Τότε ο 45χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, εισέβαλε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα μαζί με τη σύζυγό του Σεβαστή και άρπαξε το νεογέννητο παιδί τους.

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Να παραδώσουν το μωρό στους γονείς του και στην φυσική του οικογένεια. Να τους αποζημιώσουν για το κακό που τους έκαναν. Να απολογηθούν δημόσια και να αποδοθούν ευθύνες στους δράστες και τους ηθικούς αυτουργούς του άδικου χωρισμού των γονιών από το παιδί τους. Να πάρει θέση ιεραρχία της Εκκλησίας.

  2. Tι άρπαξε το παιδί του?
    Αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο
    Γιατί να του πάρουν το παιδί τι έκανε?
    Το κακοποίησε
    Θα πάρουν το παιδί από τους γονείς να το δώσουν σε αγνώστους?
    Απαράδεκτα πραγματα

  3. Αρπάζω, αρπαγή κτλπ κολλάει μια χαρά σε αυτο που κάνουν οι πολιτικοί με την υποστήριξη των δικαστικών και την “πενα” των δημοσιογράφων στην ζωή μας.
    Εδώ όμως έχουμε έναν πατέρα και το αναφαίρετο δικαίωμα του να μεγαλώσει το παιδι του.

  4. Το ρήμα αρπάζω έχει αρνητική έννοια. Καλό θα ήταν οι αρχές να έδειχνα τονν ανάλογο ζήλο και σε άλλες ομάδες του πληθυσμού, ευάλωτες βεβαίως, βεβαίως. Για το παιδί βεβαίως δεκάρα δεν δίνουν. Το θέμα τους είναι ότι η ζωή των εν λόγω είναι τέτοια που δεν βολεύει το σύστημα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This