Απόστολος Γκλέτσος: «Ξυπόλητος πρίγκιπας» ο Κασσελάκης

Οι gay χρωστάνε στον Μητσοτάκη και όχι στον Στέφανο!

Must Read

«Κατεβαίνω στις εκλογές για να διώξω το ξένο σώμα, τον Στέφανο Κασσελάκη» τονίζει σήμερα στην «Espresso» ο δημοφιλής ηθοποιός και υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Γκλέτσος.

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο πρώην δήμαρχος και νυν περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο οποίος πνέει μένεα κατά του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρεί ότι ήταν μεγάλο λάθος, και τελικά το βατερλό του ΣΥΡΙΖΑ, το γεγονός ότι στο τελευταίο συνέδριο του κόμματός τους δεν άκουσαν τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τους προέτρεψε να τον διώξουν.

Χαρακτηρίζει «ξυπόλητο πρίγκιπα» και «φωτοβολίδα» τον Στέφανο Κασσελάκη, συμπληρώνοντας τη σκέψη του ότι, εάν αυτός εκλεγεί πάλι, θα πάει σπίτι του να ιδιωτεύσει.
Δεν πιστεύει ότι η αποτυχία Κασσελάκη συνιστά ήττα και για τους γκέι, καθώς, όπως υποστηρίζει, «οι γκέι χρωστάνε στον Μητσοτάκη, που τους ψήφισε τον νόμο, και όχι στον Κασσελάκη». Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μισεί τα 60, ηλικία που οσονούπω την πλησιάζει, και αυτό γιατί, όπως διατείνεται, ως άντρας έχει να παλέψει με τη βαρύτητα αλλά και με πλήθος άλλων προβλημάτων που φέρνει η ωριμότητα.

Αυτήν την περίοδο δεν είναι ερωτευμένος, παρότι έχει σύντροφο στη ζωή του, γοητεύεται κυρίως από το φλερτ και τίποτε περισσότερο, ενώ τον ιντριγκάρει το «αλισβερίσι» με τους πολίτες στα social media. Δεν θέλει γάμους και μόνιμες δεσμεύσεις, κι αν ήταν στο χέρι του, θα ήθελε να ζήσει δυο φορές τα 30 και καμία τα 60. Να ‘ταν τα νιάτα δυο φορές, δηλαδή, για τον Απόστολο Γκλέτσο και τα γηρατειά καμία!

Για ποιον λόγο κατεβαίνεις υποψήφιος; 

Θέλησα να βάλω πλάτη για να μη διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Επιπλέον, θέλω να συμβάλω ώστε να διώξουμε το ξένο σώμα. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ξένο σώμα για την Αριστερά. Δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά.

Γιατί έχει κάποια σχέση με την πολιτική;

Κατά τη γνώμη μου όχι, αλλά δεν μου πέφτει λόγος. Με λίγα λόγια, δεν με νοιάζει εάν θα πάει σε ένα άλλο κόμμα ή θα κάνει ένα δικό του. Με γεια του, με χαρά του. Για εμάς, όμως, στον ΣΥΡΙΖΑ είναι εχθρικό σώμα.

Τι είδες σε αυτόν; Κάποτε σε είχε γοητεύσει, είχες πει… 

Ημασταν σε σοκ τότε. Είχαμε χάσει στις εκλογές, είχε φύγει ο Αλέξης Τσίπρας, που ήταν ο φυσικός μας ηγέτης και σε εκείνο το σοκαριστικό διάστημα είδαμε ένα νέο παιδί (μας το έφερε, δεν ξέρουμε ποιος), με καλές σπουδές, όπως έλεγε, τις οποίες παρεμπιπτόντως δεν τις έχουμε καταλάβει ακόμη, ποιες είναι αυτές οι σπουδές και πού σπούδασε. Ομως, ήταν έξυπνος και τελικά δεχτήκαμε αυτήν την υποψηφιότητα. Δυστυχώς, αυτός ο άνθρωπος, που καταλάβαμε στην πορεία ότι είναι και ένας απίστευτος νάρκισσος, έφτασε να γίνει και κακός. Μάλιστα, όταν φτάνει να μιλάει και για μαύρα ταμεία, τότε συγχρόνως είναι και επικίνδυνος. Εγώ, όταν άκουσα για μαύρα ταμεία, τελείωσα μαζί του. Εκεί είπα «τέλος» κι εκεί έσπασε κάθε δεσμός μαζί του.

Αυτός κατέλυσε κάθε έννοια δεοντολογίας.

Πέταξε μια φωτοβολίδα για τα μαύρα ταμεία, για να φοβίσει κάποιους που του έκαναν κριτική και πίστευε ότι θα φοβηθούμε από την μπαρούφα του. Τότε, λοιπόν, έπρεπε να συνεδριάσουν εκτάκτως όλα τα όργανα και να τον διώξουν. Δεν έγινε.

Ούτε και στο συνέδριο, όμως, ακούσατε τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σας έκρουσε τότε τον κώδωνα του κινδύνου… 

Εκεί ήταν το μεγάλο λάθος μας. Δεν ακούσαμε ούτε τον Αλέξη Τσίπρα ούτε και την Ολγα Γεροβασίλη, που μας είπαν τότε ότι αυτός ο τύπος είναι επικίνδυνος. Εκεί κάναμε το μεγαλύτερο λάθος που συνέβη ποτέ στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ηταν η αρχή του τέλους για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, ο Κασσελάκης εκλογές δεν πρόκειται να κερδίσει ξανά. Ο ίδιος θέλει να πάρει ένα κόμμα στο 5% ή 6% και με μια παρεούλα να κάνει τον αρχηγό. Θέλει και τον βιοπορισμό, φυσικά, διότι δεν έχει αυτά τα λεφτά που λέει. Ξυπόλητος πρίγκιπας είναι.

Ομως, θα είναι συνυποψήφιός σου.

Να κατέβει αν του βαστάει. Ο Κασσελάκης, και είναι νομοτελειακό, έχει τελειώσει από την πολιτική. Το πολιτικό του χαρτί το έπαιξε χαζοχαρούμενα και το έχασε. Θα μπορούσε ο ίδιος άνθρωπος με το ίδιο κακό σκεπτικό να το παίξει αλλιώς και να έχει άλλα δύο τρία χρόνια, όχι παραπάνω, διότι μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα, αλλά ούτε αυτό δεν μπόρεσε. Είναι φωτοβολίδα. Δεν έχει ρίζες.

Θα μπορούσες να πας σε ένα άλλο κόμμα; Στο ΠΑΣΟΚ, για παράδειγμα;

Στο ΠΑΣΟΚ δεν ήμουν ποτέ. Δεν το έχω ψηφίσει ποτέ. Κοντεύω τα 60 μου. Ημουν γενικά στην Αριστερά. Πήγα στο ΚΚΕ, δεν ήμουν καν μέλος του. Στο τέλος πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μου λέει τίποτε πια να πάω σε άλλο κόμμα. Θα κάτσω σπίτι μου. Κοντεύω 60 χρονών. Ο κόσμος ενδιαφέρεται μόνο για τα οικονομικά του, όχι για τα κόμματα. «Εχετε να μας πείτε κάνα κολπάκι να γεμίσει το ψυγείο;» με ρωτάνε. Αλλά η Ν.Δ. δεν νοιάζεται γι’ αυτό. Δεν κυβερνάει η Ν.Δ. Μισθοφόροι είναι. Κυβερνάνε κάτι κακά παιδιά από το ΠΑΣΟΚ και κάτι απίστευτοι τύποι ακροδεξιοί του Καρατζα-φίρερ.

Είναι ήττα για τους γκέι «η έκπτωση» Κασσελάκη;

Αυτοί χρωστάνε στον Μητσοτάκη που τους ψήφισε τον νόμο. Του χρωστάνε πολλά, περισσότερα από όσα στον Κασσελάκη. Οι γκέι μεταξύ τους ζηλεύονται. Πιο πολύ αναγνωρίζουν στον Μητσοτάκη ότι ψήφισε τον νόμο, παρά ότι ο Κασσελάκης ήταν αρχηγός κόμματος. Κι εγώ, για να πω την αλήθεια, δεν περίμενα από ένα δεξιό κόμμα να το κάνει αυτό. Του το αναγνωρίζω, πάντως, του Μητσοτάκη, το γεγονός ότι το τόλμησε.

Θα είσαι στον δεύτερο γύρο;

Δεν με νοιάζει τίποτε. Με νοιάζει να έρθει κόσμος να μας ψηφίσει. Αυτό προσπαθώ. Να γράψει τρία ψηφία μπροστά, δηλαδή πάνω από 100.000. Δύσκολο πολύ, αλλά θα το προσπαθήσουμε. Αν βγει αυτός ξανά, θα πω ότι αυτό μας αξίζει, αυτό θέλετε και τέλος για μένα. Εγώ θα πάω σπίτι μου. Οι άλλοι που είναι βουλευτές ή είναι στα όργανα του κόμματος ίσως και να πρέπει να μείνουν. Εγώ όμως όχι.

Θα είσαι ξανά υποψήφιος στην Αυτοδιοίκηση;

Ανάλογα με τις δυνάμεις μου και την τσέπη μου. Δουλεύω σαν τον είλωτα για να πληρώνω ακόμη χρέη από τα αυτοδιοικητικά. Χρωστάω ακόμη.

Γιατί πιστεύεις ότι συντηρητικοποιούνται η νεολαία και ο κόσμος;

Γιατί δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν. Γιατί εμείς δεν τους δίνουμε διέξοδο. Οταν βλέπουν την Αριστερά σε αυτά τα χάλια, τι να κάνουν; Βλέπουν και τον Δημήτρη Κουτσούμπα να βάζει πλάτες στον Μητσοτάκη και γίνεται χειρότερο.

Ποια είναι η άποψη που σχημάτισες από την επαφή σου με τον Κασσελάκη;

Εχω μιλήσει μαζί του πολλές φορές. Ηταν σε μια μόνιμη τσίτα, ίσως νευρικότητα, και κάνει ότι σε ακούει. Σου λέει «ναι, ναι, έχεις δίκιο», αλλά στο τέλος… μπαινάκης – βγαινάκης. Εγώ του έλεγα «αγόρι μου, στην Αριστερά όσα λεφτά και να έχεις, στρατεύεσαι. Ασ’ τα τα λεφτά λίγο, πάγωσέ τα, μείνε σε ένα κανονικό σπίτι και φέρσου νορμάλ. Μην είσαι πάνω στην τρέλα… μπαινάκης – βγαινάκης!» Σε 15 ή 20 ημέρες βγήκε και έδειχνε τα σαλόνια του.

Με ποιον άλλον υποψήφιο θα μπορούσες να συνεργαστείς;

Θα συνεργαστώ με όποιον είναι αρχηγός την Κυριακή, εκτός του Κασσελάκη. Οποιος άλλος είναι, θα κάνω κουπί, όπως κάνω και τώρα. Και με τον Πολάκη, και με τον Φάμελλο, και με τον Παππά.

Είσαι πρωταγωνιστής στο σίριαλ «Η γη της ελιάς». Ευχαριστημένος;

Δόξα τω Θεώ, μου αρέσει πολύ που είμαι σε αυτό το team, γιατί ξέρουν τη δουλειά. Βγαίνει τόσο ωραία η δουλειά με τον Αντρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου, που λες «χαίρομαι που κάνω αυτή τη δουλειά». Η Βάνα ξέρει πολύ καλά το σενάριο.

Ερωτας υπάρχει σήμερα στη ζωή σου;

Πάντα υπάρχει μια γυναίκα. Πάντα κάτι γίνεται. Τώρα να σου πω ότι είμαι ερωτευμένος; Οχι, δεν είμαι, αλλά πάντοτε υπάρχει μια γυναίκα. Ποτέ δεν ξεμένω. Αλλά εγώ δεν μπορώ τη συγκατοίκηση, δεν μπορώ τα πολλά πολλά, είμαι πιο πολύ μοναχικός. Εμένα μου αρέσει πολύ η μοναξιά μου. Διαβάζω πολύ και ενημερώνομαι. Λατρεύω την ειδησεογραφία και παρακολουθώ ελληνικά και ξένα sites. Oλη αυτή η διαδικασία με γοητεύει. Μιλάω και με φίλους μου πολιτικούς αναλυτές, συζητάμε και τους ακούω».

Γιατί είσαι τόσο αιχμηρός στο διαδίκτυο; Κάνεις έντονους διαλόγους με πολίτες.

Μου αρέσει να διαβάζω κι άλλες γνώμες. Oσοι βρίζουν, φυσικά, φεύγουν αυτομάτως, τους μπλοκάρω. Αλλά μου αρέσουν τρελά όσοι διατυπώνουν άλλη άποψη. Κλέβω και ιδέες. Ακόμη και ο πιo ανόητος εκεί μέσα μπορεί να σου φανερώσει έναν καινούργιο κόσμο που δεν τον είχες υπόψη σου. Ο πιο αμόρφωτος, ο πιο βλάκας, ο πιο κρετίνος, καμιά φορά σε πάει σε κάτι που λες «υπάρχει και αυτό και εγώ δεν έχω ιδέα;» Είναι κάτι σαν την παλιά αγορά των αρχαίων.

Φλερτ γίνεται από εκεί;

Και φλερτ γίνεται, ναι. Το φλερτ μπορεί να γίνει πάντοτε και παντού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα φτάσουμε στο διά ταύτα.

Καθώς μεγαλώνουμε, μήπως είναι καλύτερο το φλερτ από το διά ταύτα;

Εχεις απόλυτο δίκιο. Εμείς οι άντρες έχουμε το πιο δύσκολο έργο. Τα βάζουμε με τη… βαρύτητα. Πιο δύσκολο παιχνίδι από τη βαρύτητα δεν υπάρχει.

Ομως, χαίρεσαι την ηλικία σου; Είναι ωραία;

Δεν έχει τίποτε ωραίο. Απλά προσπαθούμε να βρούμε ωραία πράγματα για να το διασκεδάσουμε. Θα βάλω εγώ αυτή την ηλικία με τα 30; Οχι, βέβαια. Μπορούσα να έχω δυο φορές 30 και να μην έχω 60; Κάνω γυμναστική, για παράδειγμα, και το αποτέλεσμα μηδέν. Καλύτερα να μην έκανα. Η βαρύτητά σας είπα ότι είναι θέμα… Ολα είναι ντεζαβαντάζ και δεν βρίσκω τίποτε καλό στην ηλικία μου. Πραγματικά, εάν μπορούσα να τα βρω με τον Θεό και να μου δώσει δυο φορές να ζήσω τα 30 και καμία τα 60 θα το έκανα.

Είσαι σταρ, δεν περνάς απαρατήρητος. Αυτό δεν σε ανεβάζει;

Το θέμα δεν είναι να καθαρίζει η τηλεόραση για μένα, αλλά πώς είμαι εγώ. Δεν με ενδιαφέρει το φλερτ των άλλων, αλλά οι δικές μου δυνάμεις και πώς μπορώ εγώ να ανταποκριθώ. Αυτό με νοιάζει.

Πιστεύεις ότι καθώς μεγαλώνεις δεν θα έχεις την ανάγκη μιας μόνιμης αγκαλιάς;

Σωστά τα λες, αλλά δεν μπορώ τα μόνιμα. Εχω την αδελφή μου όμως, με την οποία έχουμε μόνο έξι χρόνια διαφορά ηλικίας και θα γηροκομηθούμε.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This