Συγκινημένος o Κωνσταντίνος Αργυρός στο Royal Albert Hall του Λονδίνου

Aφιέρωσε τη βραδιά στην οικογένειά του και την εγκυμονούσα Αλεξάνδρα Νίκα, που τον καμάρωσαν live

Must Read

Στο Λονδίνo, στο Royal Albert Hall, και από κάτω από τη σκηνή να τον κοιτά με γλύκα η γυναίκα της ζωής του και η μητέρα του παιδιού του! Τι καλύτερο από αυτό για τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Μια σπουδαία στιγμή στην καριέρα του έζησε το βράδυ της Πέμπτης ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο δημοφιλής τραγουδιστής εμφανίστηκε στο κατάμεστο Royal Albert Hall του Λονδίνου και αποθεώθηκε από τον κόσμο. Ανάμεσα στους θεατές που τον απόλαυσαν ήταν και η αγαπημένη του σύντροφος και εγκυμονούσα Αλεξάνδρα Νίκα.

Αλεξάνδρα Νίκα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός προχώρησε μάλιστα και σε μια τρυφερή αναφορά από τη σκηνή για την οικογένειά του και τη μητέρα του παιδιού του: «Είναι πολύ σημαντική αυτή η ημέρα για μένα, γιατί, εκτός από όλους εμάς εδώ, είναι κοντά μου και η οικογένειά μου. Η μητέρα μου, ο αδελφός μου, η Αλεξάνδρα, οι κουμπάροι μου… Η οικογένειά μου, που με στηρίζει πάντα. Η αδελφή μου, η Κατερίνα, τα ανίψια μου… Να στείλουμε στον μπαμπά και ένα βίντεο» είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Να σημειωθεί ότι η Αλεξάνδρα Νίκα δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό έγινε γνωστή τον Μάρτιο του 2023. Αρχισε σε ένα ταξίδι τους στη Φλωρεντία και την Τοσκάνη, όπου γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού φίλου. Οι δυο τους παρέμειναν από την αρχή της σχέσης τους μέχρι σήμερα διακριτικοί και οι κοινές εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες. Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι κόρη του επιχειρηματία Γιώργου Νίκα. Η μητέρα της είναι η Μιράντα Πατέρα, που προέρχεται από γνωστή οικογένεια εφοπλιστών.

Για το χαρμόσυνο γεγονός της πατρότητας -το ζευγάρι περιμένει αγοράκι -ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε πει στην εκπομπή «Πρωινό»: «Εχω μεγαλώσει σε μια πολύ όμορφη οικογένεια, με πολλή αγάπη, και αυτή την αγάπη που έχω πάρει θέλω να τη μοιράσω και στη δική μου οικογένεια. Δεν με αγχώνει καθόλου η πατρότητα, από μικρός ήθελα να κάνω οικογένεια. Είμαι πολύ καλός με τα παιδιά. Με φαντάζομαι από μικρός να γίνω μπαμπάς. Τα παιδιά θέλουν αγάπη, δεν με αγχώνει κάτι. Αγάπη και υπομονή. Δεν μπορώ να κρίνω εγώ αν θα πάρει το παιδί μου το μουσικό ταλέντο μου. Ο,τι θέλει ο Θεός. Κάποια στιγμή θα γίνει και γάμος. Δεν γνωρίζω αν θα γίνει πριν ή μετά το παιδί». Στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, πριν από τη συναυλία στο Royal Albert Hall, ο Αργυρός είχε ευχηθεί: «Μακάρι να μπορέσει να έρθει στη συναυλία η σύντροφός μου, γιατί έχει και τη δική της διαδρομή, τις δικές της δουλειές. Είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα, σπουδαγμένη. Θα ήθελα όλη η οικογένειά μου να είναι στο Λονδίνο». Και να που έγινε!

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This