Έρωτας στη ζωή, έρωτας και στη σκηνή!

Must Read

Ο γοητευτικός ηθοποιός Δημήτρης Λάλος μίλησε με αφορμή την παράσταση «Ζωρζ & Φρεντερίκ: Ποιητές του ονείρου», στην οποία πρωταγωνιστεί με την αγαπημένη του Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Το τηλεοπτικό ζευγάρι Μαθιός και Βασιλική, από τη σειρά «Σασμός», έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας στη μικρή οθόνη, έγινε -ως γνωστόν- και ζευγάρι στη ζωή, αφού χώρισαν αμφότεροι από τους συζύγους τους και πλέον ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Οι ερωτευμένοι, όμως, ηθοποιοί δουλεύουν και μαζί στο θέατρο, κάνοντας τα επαγγελματικά τους όνειρα πραγματικότητα. Με αυτόν τον τρόπο εμπνέει ο ένας τον άλλον και έτσι περνούν και περισσότερες ώρες μαζί μέσα στην καθημερινότητα. Η παράσταση «Ζωρζ και Φρέντρικ: Ποιητές του ονείρου» θα μας μεταφέρει στο ρομαντικό Παρίσι του 19ου αιώνα. «Τίποτα δεν μπορεί να κερδίσει τον έρωτα, γιατί αυτός είναι η κινητήρια δύναμη». Σχετικά με τη συνεργασία του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου τόσο στον «Σασμό» όσο και στην επικείμενη παράσταση δήλωσε πως είναι ό,τι καλύτερο να δουλεύεις με ανθρώπους που μπορείς να συνεννοείσαι. Οταν ρωτήθηκε για τον αν εκείνος ζει τον έρωτα, απάντησε: «Ολοι ζούμε τον έρωτα, εγώ γιατί να μην τον ζήσω;»

Στην πορεία, ο αγαπημένος Δημήτρης Λάλος σχολίασε, με αφορμή τη νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί στον Alpha «O τιμωρός», πως είναι από αυτούς που παρακολουθούν τα νούμερα τηλεθέασης στις δουλειές του, ενώ ανέφερε πως «είμαι διάσημος από τη δουλειά μου, δεν είναι δουλειά μου να είμαι διάσημος. Δουλεύω για να φέρω στο κοινό ό,τι καλύτερο μπορώ».

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This