Ο Ρέστης συνεχίζει το… κυνήγι της «Mrs Newcastle»

Προσπάθησε να ανακτήσει τους τόκους του δανείου

Must Read

Ο Ελληνας εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης εξακολουθεί να κυνηγάει τα χρήματα που του οφείλει η Βρετανίδα επιχειρηματίας Αμάντα Στέιβλεϊ, αφού οδήγησε μια εταιρία της σε εκκαθάριση. Τον Μάρτιο ο εφοπλιστής κέρδισε την απαίτησή του στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου για την αποπληρωμή μέρους ενός δανείου 10.000.000 λιρών (13.250.000 δολάρια) που δόθηκε στη διευθύντρια της ποδοσφαιρικής ομάδας Newcastle το 2008. Η Στέιβλεϊ διατάχθηκε να αποπληρώσει σχεδόν 3.500.000 λίρες.

Οι «Financial Times» ανέφεραν ότι και οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν πως το ποσό έχει πλέον μεταφερθεί. Ωστόσο, η εταιρία Apollo Belvedere Services της Στέιβλεϊ, η οποία είναι εγγεγραμμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκκαθαρίστηκε από δικαστή του Λονδίνου την περασμένη εβδομάδα, ύστερα από αίτηση που κατέθεσε ο Ρέστης. Αυτό συνέβη γιατί ο Ρέστης προσπάθησε επίσης να ανακτήσει τους τόκους του δανείου. Την περασμένη εβδομάδα απέρριψε προσφορά διακανονισμού 1.600.000 λιρών ως πολύ μικρή. Η Στέιβλεϊ, η οποία ελέγχει το 10% της ομάδας της Premier League με τον σύζυγό της, είχε αμφισβητήσει τον λογαριασμό των τόκων. Ο Ρέστης όμως είπε στους «Financial Times» ότι τώρα θα επιχειρήσει να φέρει εμπειρογνώμονες σε θέματα αφερεγγυότητας για να εξετάσουν τις υποθέσεις της Apollo Belvedere Services.

Πηγή: Κυριακάτικη δημοκρατία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This