Μενίδι: 16χρονοι έσπασαν στο ξύλο και έκλεψαν συνομήλικό τους! Βίντεο ντοκουμέντο από το μαχαίρωμα μαθητών στο Λαύριο

Must Read

Ακόμα ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε χθες αυτή τη φορά στο Μενίδι.

Σύμφωνα με το Star, ομάδα τεσσάρων 16χρονων επιτέθηκε σε συνομήλικό τους στην οδό Δέδε και αφού το έσπασαν στο ξύλο καταφέρνοντας του χτυπήματα σε πρόσωπο, κεφάλι και κοιλιά στη συνέχεια του έκλεψαν το ρολόι. Μάλιστα κατέγραφαν τις πράξεις του σε βίντεο!

Στη συνέχεια έφυγαν παρατώντας το παιδί μέσα στα αίματα. Ο 16χρονος κάλεσε την αστυνομία και μετά από λίγο οι νταήδες συνελήφθησαν.

Στο ανατριχιαστικό οπτικό υλικό το θύμα ακούγεται να λέει: «Σε παρακαλώ, σταμάτα να με χτυπάς, ζαλίζομαι», όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το STAR.

Δείτε βίντεο:




Λαύριο: Βίντεο ντοκουμέντο

Την ίδια στιγμή, «μουδιασμένο» είναι το Λαύριο από την χθεσινή άγρια συμπλοκή σε σχολείο στην διάρκεια της οποίας βγήκαν μαχαίρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο ανήλικοι και να χρειαστεί να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, κυκλοφόρησε ένα βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά τη συμπλοκή όπου φαίνονται οι δύο ομάδες των ανηλίκων. Μάλιστα ανατριχιάζει μια φωνή που ακούγεται να λέει «τον μαχαίρωσα, τον μαχαίρωσα».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Η Πόλη μας», έξω από το σχολείο είχαν συγκεντρωθεί 50 άτομα από το Λαύριο και 20 από την Κερατέα. Αρχικά υπήρχε λεκτική επίθεση μεταξύ τους η οποία στη συνέχεια έλαβε ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Στο συμβάν χρησιμοποιήθηκαν και αλυσίδες οι οποίες βρέθηκαν

Για το περιστατικό έγιναν 13 συλλήψεις.




Στον τηλεοπτικό σταθμό STAR μίλησε ένας από τους τραυματίες. Σε βίντεο που προβλήθηκε φαίνεται να βγαίνει από το κέντρο υγείας και να μπαίνει σε περιπολικό που τον μετέφερε στο τμήμα για να δώσει κατάθεση.




«Με μαχαιρώσανε από πίσω. Ήρθαν δύο από πίσω και μου την έφερε ένας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ανήλικος.

Στο βίντεο φαίνεται και ένα ακόμη άτομο με αίματα.




Δείτε επίσης:

Συνελήφθησαν 13 άτομα για την αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων στο Λαύριο

Παύλος Γερουλάνος: Τα περιστατικά βίας δείχνουν μια κοινωνία σε απόγνωση

Ξέφυγε η κατάσταση: Μαχαιρώθηκαν μαθητές στο Λαύριο – Κακουργηματική δίωξη σε 14χρονους – Χειροπέδες σε ανήλικες για ξύλο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. καλά στο Μενίδι οι _ιουφτοι είναι μεταξυ τους … ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν από την επιχή ΣΥΡΙΖΑ κι έπειτα … η ΝΔούλα τους έχει στο χέρι ΟΛΟΥΣ … ελεύθερος αλλά θα έχω την βρωμοψήφο σου παλιο_φτε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This