Αλεξανδρούπολη: Συγκλονίζει ο πατέρας του 5χρονου που βίασαν σε νηπιαγωγείο: «Τον κρατούσαν εναλλάξ και τον κακοποιούσαν»

Στον εισαγγελέα οι γονείς των παιδιών και δύο εκπαιδευτικοί του νηπιαγωγείου

Must Read

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασαν νωρίτερα σήμερα οι γονείς των δύο 5χρονων που φέρονται να βίασαν συνομήλικό τους σε νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης καθώς και οι δύο εκπαιδευτικοί του σχολείου.




Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι γονείς κρατούνται ενώ αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου ενώ υπό κράτηση βρίσκονται και οι δύο εκπαιδευτικοί.

Δείτε βίντεο:




Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Ο πατέρας του 5χρονου περιέγραψε πώς αποκάλυψε το παιδί τον εφιάλτη που βίωσε. Όπως είπε το πρωί της Παρασκευής το παιδί πήγε κανονικά στο σχολείο και το μεσημέρι με άλλη διάθεση.

«Είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ και το παιδί είναι σαν άρρωστο, έχει φοβηθεί πολύ. Το παιδί κοιμήθηκε και ξύπνησε το απόγευμα. Μου είπε ότι θέλει να πάει τουαλέτα και αμέσως μετά έτρεξε μέσα πάλι. Δε καθόταν, ήταν όρθιος. Τον ρώτησα τι έγινε και δε μου απαντούσε αρχικά. Είχε φοβηθεί πάρα πολύ, ενώ είναι πολύ ζωηρό παιδί, δε μιλούσε και δεν είχε διάθεση ούτε να φάει. Μου είπε “μπαμπά τσούζει” πίσω μου. Δε μου έλεγε το γιατί. Μετά από παρεκκλίσεις μου μου αποκάλυψε τη συνέβη.

Μου είπε μπαμπά σήμερα στο σχολείο βγήκαμε για διάλειμμα και δύο παιδιά με πήρανε μέσα στην τάξη. Με χτύπησαν, με έσπρωξαν και έπεσα. Τότε ο ένας ανέβηκε επάνω μου και κράτησε τα χέρια μου πίσω και άλλο παιδί κατέβασε το παντελόνι μου. Ο γιος μου μου είπε ότι φοβήθηκε πάρα πολύ και δε μπορούσε ούτε να μιλήσει. Τον κρατούσαν εναλλάξ όσο τον κακοποιούσαν σεξουαλικά», σημειώνει.




Το σοκ του πατέρα έγινε ακόμα πιο μεγάλο όταν πήγαν με τη γυναίκα του στους γονείς των παιδιών που τον είχαν κακοποιήσει και μίλησε με τα παιδιά. «Η γυναίκα μου ρώτησε το ένα παιδί, τι έκαναν στο παιδί μας σήμερα στο σχολείο. Εκείνος γέλασε και απάντησε “τον γα…με δύο άτομα” ενώ η μητέρα του τον σταμάτησε και του είπε “εμείς θα λέμε ότι δε κάναμε τίποτα”. Μετά πιάσαμε τους άλλους γονείς. Τους ρωτήσαμε και το παιδί τους γελούσε και το αρνήθηκε».

Στην ιατρική εξέταση που ακολούθησε «ο γιατρός είδε σημάδια στην επίμαχη περιοχή και ότι το παιδί ζορίστηκε και κάλεσαν την αστυνομία. Ήρθε ψυχολόγος και εξέτασαν το παιδί, έχουμε δώσει καταθέσεις και κάνουμε ότι μας λένε».

«Πρώτη φορά είδα έτσι το παιδί μου, κατάλαβα αμέσως ότι κάτι έχει. Το πρωί της Παρασκευής, μόλις βγήκαμε από το νοσοκομείο πήγαμε στο νηπιαγωγείο και η διευθύντρια μας είπε να μη μιλήσουμε σε κάμερες και δημοσιογράφους. Πραγματικά αδιανόητο, είμαστε όλοι συγκλονισμένοι», κατέληξε ο πατέρας, μιλώντας στο protothema.

Δείτε επίσης:

Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού 5χρονου σε νηπιαγωγείο στην Αλεξανδρούπολη

«Πάγωσαν» οι πάντες από την καταγγελία πατέρα ότι παιδιά νηπιαγωγείου βίασαν τον 5χρονο γιο του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ελληνόφωνοι… η βρόμα της οικουμένης.
    Ευτυχώς, οι πύραυλοι του Πούτιν, θα εξαφανίσουν πρώτα την Αλεξανδρούπολη.

    • …:oταν σε ένα τσαντίρι κοιμάται όλη η οικογένεια, τα παιδιά βλέπουν πράγματα, τα αντιγράφουν και μετά θέλουν να τα επαναλάβουν σε άλλους. Επίσης γενικά οι Ρομά έχουν εθιμο τη δημιουργία οικογένειας από πολύ μικρές ηλικίες οπότε σε σύγκριση με άλλες φυλές είναι πιο “προχωρημένοι” ηλικιακά.

  2. Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι οι οικογένειες από ότι λένε είναι μουσουλμάνοι της περιοχής της Αλεξανδρούπολης, αλλά μήπως είναι και Ρομά? Πάντως ως γεγονός είναι απαράδεκτο και αδιανόητο. Μήπως οι θύτες δεν είναι πεντάχρονα? Δεν μπορεί να χωρέσει στην ανθρώπινη λογική ένα τέτοιο περιστατικό να το προκαλέσουν πεντάχρονα παιδιά.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This