Σούπερ Λίγκα: Νικητής η παράδοση των ισοπαλιών στο Αστέρας – Λεβαδεικός (1-1)

Must Read

Ανίκητη αποδείχτηκε η παράδοση που θέλει τον Λεβαδειακό να μην κερδίζει στα 6 τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, με τον επίσης εντυπωσιακό απολογισμό των τεσσάρων ισοπαλιών σε αυτά τα έξι ματς.
Η ιστορία επαναλήφθηκε, ενώ η παράδοση των ισοπαλιών… σώθηκε για τον γηπεδούχο Αστέρα από τον τερματοφύλακα του, τον Νίκο Παπαδόπουλος που έδιωξε πέναλτι του Γιαννιώτα στο 62′ πέφτοντας εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία. Διατηρώντας το 1-1.
Όμως αυτό δεν ήταν το μόνο οξύμωρο του ματς. Στο α’ μέρος που σημειώθηκαν τα δύο γκολ, το ματς ήταν κακό, κι όταν στο β’ παίχτηκε σαφώς καλύτερο ποδόσφαιρο η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα!
Με αρκετή δόση τύχης ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ μόλις στο 8′, όταν ο Μπάλτσι επιχείρησε σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Αλέγκμπε και κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.
Δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του α΄ μέρους ήρθε η ισοφάριση για τον Αστέρα όταν ο Καλτσάς πρόλαβε την μπάλα στον αέρα και με κεφαλιά σκόραρε για τους γηπεδούχους (1-1)
Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Χρήστος Ψύλλος (Λέσβου), Ιωάννης Καραλής (Ηλείας)
4ος: Κωνσταντίνος Ανδριανός (Αχαΐας)
VAR: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας), AVAR: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών)
Κίτρινη: 57′ Μουνιόθ, 61′ Καλτσάς – 72′ Μορέιρα, 90+3′ Συμελίδης, 90+_7′ Τσάπρας
Αστέρας (Κλοντ Μακελελέ): Παπαδόπουλος (90′ Τσιντώτας), Άλχο, Ντελί, Αλάγκμπε, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μουνιόθ (80′ Γκος), Καλτσάς (74′ Παλάσιος), Άλβαρες(45′ Μπαρτόλο), Άνταμ (80′ Καστάνο), Ριτζίς.
Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Μεχία (64′ Κωστή), Παπαδόπουλος, Πλέγας (83′ Τσοκάι), Μορέιρα, Ρόμο, Λιάγκας, Μπάλτσι, Γιαννιώτας (83′ Συμελίδης), Τσάπρας, Ζίνι (40′ Πεντρόσο).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This