Σούπερ Λίγκα: Η παρέλαση των ντέρμπι τώρα αρχίζει…

ΠΑΟΚ – Άρης, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Ατρόμητος μας υπόσχονται μια αξέχαστη Κυριακή – Που μπορείτε να δείτε τα ματς

Must Read

Ο Σεπτέμβρης μας αποχαιρετά με τα πρώτα ντέρμπι της χρονιάς. Αυτή την Κυριακή… χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα! Ντέρμπι στην Αθήνα (ΑΕΚ – Παναθηναϊκός), ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη (ΠΑΟΚ – Άρης) και… καυτό ματς στο Φάληρο (Ολυμπιακός – Ατρόμητος). Όλα αυτά ενώ οι τρεις Ευρωπαίοι έχουν μπροστά τους κρίσιμες αναμετρήσεις σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.

17:00 ΟΦΗ – Παναιτωλικός CS1HD

Την περασμένη Τετάρτη οι δύο ομάδες έπαιξαν στο Κύπελλο στο ίδιο γήπεδο. Οι Κρητικοί νίκησαν με 2-1 και πέρασαν στους «16» της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Τραϊανός Δέλλας που έχει περάσει δύο φορές από τον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου (2018-19 και 2020-21) έχει τραυματίες τους Νέιρα, Μπάουμαν κα Ναούμοφ,
Απουσίες θα έχει ο Γιάννης Πετράκης. Πρόκειται για τους Ρόας, Ρουίθ, Τσελίκοβιτς, ενώ Παντελάκης και Μπακάκης τώρα επέστρεψαν από τραυματισμό.

Στατιστικά: Δεν υπάρχει αναμέτρηση χωρίς γκολ σε καμία από τις δύο έδρες και σε σύνολο 24 αγώνων υπάρχουν τρεις μόλις ισοπαλίες όλες με γκολ.
Σε σύνολο 13 αγώνων με γηπεδούχους τους Κρητικούς για το πρωτάθλημα ο ΟΦΗ έχει 7 νίκες, ο Παναιτωλικός 2, ενώ 4 ματς έληξαν χωρίς νικητή. Τέρματα: 20-14

Διαιτητής: Παναγιώτης – Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας)
Βοηθοί: Θεόδωρος Τζουβάρας (Κοζάνης), Αθανάσιος Δέλλιος (Πέλλας)
4ος: Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
VAR: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας), AVAR: Γεώργιος Στεφανής (Καρδίτσας)

18:00 Ολυμπιακός – Ατρόμητος CS2HD

Τρία ματς χωρίς νίκη σε Ελλάδα και Ευρώπη συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός. Το καμπανάκι χτύπησε στην εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Παναιτωλικό. Ακολούθησαν οι εκτός έδρας ήττες από Άρη (1-2) και Λυών (0-2). Αναζητά επανεκκίνηση καθώς ακολουθεί το μας με την Μπράγκα στο Φάληρο την Πέμπτη.
Στους τραυματίες Μασούρα και Ζέλσον προστέθηκε ο Πιρόλα
Ο Ατρόμητος συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές νίκες με τελευταία το 2-1 στη Λειβαδιά για το Κύπελλο που τον οδήγησε στους «16» της διοργάνωσης.
Τραυματίας ο Καρλίτος, όπως και ο Μοντέ.
Στατιστικά: Δεν έχει σκοράρει ο Ατρόμητος στις 5 τελευταίες επισκέψεις του στο Φάληρο σε αγώνες πρωταθλήματος.
Ο Ολυμπιακός έχει νικήσει τα 19 από τα 23 ματς που έδωσε ως γηπεδούχος και έχει παραχωρήσει δύο ισοπαλίες. Δύο νίκες έχει και ο Ατρόμητος. Τέρματα: 55-13.

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Στάικος (Λάρισας), Δημήτριος Σαμοΐλης (Αθηνών)
4ος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
VAR: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας), AVAR: Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

20:30 ΠΑΟΚ – Άρης NSPrime
Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την Γαλατά στην Πόλη στην πρεμιέρα του στο Γιουρόπα Λιγκ. Ηττήθηκε με 3-1, ενώ ακολουθεί το εντός έδρας ματς με την Στεάουα.
Για δεύτερο τερματοφύλακα απέκτησε τον 32χρονο Τσέχο τερματοφύλακα Γίρι Παβλένκα μετά τον τραυματισμό του Τσιφτσή. Παραμένει τραυματίας ο Τόμας, εκτός για… ανάσες οι Βιεϊρίνια, Κόλεϊ και Θυμιάνης.
Ο Άρης έπαιξε μεσοβδόμαδα τόσο όσο χρειαζόταν να πάρει τη νίκη (1-0) που τον οδήγησε στους «16» του Κυπέλλου. Νωρίτερα με εντυπωσιακή εμφάνιση είχε νικήσει 2-1 τον Ολυμπιακό στο «Βικελίδης».
Για πρώτη φορά φέτος διαθέσιμος ο Σουλεϊμάνοφ, τραυματίας ο Χουάνκαρ, όπως κια οι Φαμπιάνο, Μάγιο. Ανέτοιμος ο Κουάισον.
Στατιστικά: Στα τελευταία είκοσι παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες και στις δύο έδρες, μόλις τις επτά φορές έχει επικρατήσει ο γηπεδούχος, με τον Άρη να το καταφέρνει τέσσερις φορές και τον ΠΑΟΚ τις τρεις. Στις τέσσερις περσινές μεταξύ τους αναμετρήσεις για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τα πλέι οφ υπήρξαν δύο επικρατήσεις φιλοξενούμενου, μια λευκή ισοπαλία και μια νίκη του Άρη στο εντός έδρας της κανονικής περιόδου.
Σε σύνολο 65 αγώνων για το πρωτάθλημα ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ έχει 34 νίκες, ο Άρης 12, ενώ υπάρχουν 19 ισοπαλίες. Τέρματα: 95-48.
Διαιτητής: Χαρμς Όσμερς (Γερμανίας)
Βοηθοί: ΝτομινίκΣαλ, Γιαν, Κλέμενς Γιαν Πέτερσεν Νάιτσελ (Γερμανίας)
4ος: Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας)
VAR: Πάτρικ Χανσλμπάουερ (Γερμανίας), AVAR: Ράιντχαρντ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

21:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός CS1HD

Πλήγωσαν την ΑΕΚ οι δύο βαθμοί που άφησε στη Λεωφόρο στο ματς με την Καλλιθέα (0-0) με αποτέλεσμα να μείνει στο «-2» από τον ΠΑΟΚ. Επιστρέφει στην Opap Arena που είχε αήττητη για 26 ματς (19-7-0).
Επιστρέφουν οι Λαμέλα, Άμραμπατ, Λιούμπιτσιτς, Ρότα, αλλά παραμένουν τραυματίες οι Μουκουντί, Λ. Γκαρσία, Οντουμπάτζο και Γκατσίνοβιτς.
Ο Παναθηναϊκός με καλή εμφάνιση στο «κεκλεισμένων των θυρών» ΟΑΚΑ νίκησε 3-1 τον Πανσερραϊκό, αλλά εκτός έδρας «τρέχει» αρνητικό ρεκόρ (0-2-2). Ακολουθεί αγώνας στη Βοσνία με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Εκτός για λόγους τακτικής ο Βαγιαννίδης, τραυματίας ο Μαξ, επιστρέφει μετά από καιρό ο Μάγκνουσον.
Στατιστικά: Τα πέντε από τα δέκα τελευταία παιχνίδια με γηπεδούχο την ΑΕΚ έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα και τα δύο από αυτά χωρίς να σημειωθεί γκολ. Η Ένωση έχει τέσσερις νίκες και μια ο Παναθηναϊκός. Μόλις στα τέσσερα από τα δέκα έχουν σκοράρει και οι δύο αντίπαλοι.
Η ΑΕΚ ως γηπεδούχος έχει νικήσει στα 31 από τα 74 μας πρωταθλήματος ως γηπεδούχος, ο Παναθηναϊκός 23, ενώ 20 έληξαν ισόπαλα.
Διαιτητής: Σάσα Στέγκεμαν (Γερμανίας)
Βοηθοί: Κριστιάν Γκίτελμαν, Κριστόφ Γκουνς (Γερμανίας)
4ος: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
VAR: Βίκμαν Γκουίντο (Γερμανίας), AVAR: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών)

Έγιναν
Βόλος – Καλλιθέα 1-1
Αστέρας – Λεβαδειακός 1-1

Έρχονται
Δευτέρα 30/9
20:00 Λαμία – Πανσερραϊκός CS1HD
Διαιτητής: Χρήστοςε Βεργέτης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Βασίλειος Μωυσιάδης (Γρεβενών), Κωνσταντίνος Λιόντος (Ηπείρου)
4ος: Παναγιώτης Κουκούλας (Λέσβου)
VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)

Η Βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική
Η επόμενη αγωνιστική
Σάββατο 5/10
18:30 Ατρόμητος – Βόλος
19:30 Παναιτωλικός – ΑΕΚ
20:00 Άρης – Λαμία
Κυριακή 6/10
16:00 Πανσερραϊκός – ΟΦΗ
17:00 Καλλιθέα – Αστέρας
19:00 Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ
20:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This