Έγκλημα στην Κέρκυρα: Για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατηγορείται η 49χρονη συζυγοκτόνος

Ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη - Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της

Must Read

Η 49χρονη Ρωσίδα που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον σύζυγό της στην Κέρκυρα πέρασε σήμερα το πρωί το κατώφλι του εισαγγελέα όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη.

Η συζυγοκτόνος κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία και κρατείται προσωρινά μέχρι την Τετάρτη όταν και αναμένεται να απολογηθεί. Στη συνέχεια Ανακριτής και Εισαγγελέας θα αποφασίσουν για το εάν θα προφυλακιστεί.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Γεράσιμος Γραμμένος είπε ότι το μοιραίο βράδυ ο 68χρονος την πίεσε απειλώντας την για ερωτική συνεύρεση και όταν εκείνη αρνήθηκε ακολούθησε έντονος καυγάς. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο συνήγορος της 49χρονος ναι μεν παραδέχεται ότι μαχαίρωσε τον σύζυγό της αλλά χωρίς να έχει πρόθεση να τον σκοτώσει ή να του προκαλέσει οποιαδήποτε βλάβη.

Επίσης η συζυγοκτόνος αρνείται ότι η 11χρονη κόρη της ήταν μπροστά στο αιματηρό περιστατικό τονίζοντας πως το παιδί κοιμόταν στο δωμάτιό του.

Είπε δε πως όταν η ίδια είδε τον σύζυγό της αιμόφυρτο πεσμένο στο πάτωμα έκανε προσπάθεια παροχής πρώτων βοηθειών και ανάνηψης. Μόλις αντιλήφθηκε ότι ήταν πλέον αργά και είχε τραυματιστεί θανάσιμα μάζεψε τα αίματα, όπως υποστήριξε, για να μην τα δει το παιδί και όχι για να συγκαλήψει το έγκλημα και στη συνέχεια πέταξε τα αιματοβαμμένα ρούχα μαζί με το μαχαίρι στον κάδο.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 49χρονης μητέρας όταν ξύπνησε το κορίτσι βγήκαν μαζί από το σπίτι και κάλεσαν την Αστυνομία, με το κορίτσι να μιλά στους αστυνομικούς και την ίδια να βρίσκεται στο πλευρό της. Όσον αφορά στον εθισμό της στο αλκοόλ ισχυρίζεται ότι τη συγκεκριμένη ημέρα είχε πιει πολύ λίγο.




Να σημειωθεί ότι πλέον το 11χρονο κορίτσι βρίσκεται σε φιλική οικογένεια σε ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον με εντολή του εισαγγελέα αλλά και τη σύμφωνα γνώμη του ίδιου του παιδιού.

Υπενθυμίζουμε ότι το 2021 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερώσει τις Αρχές για τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι του μοιραίου ζευγαριού. Μεταξύ άλλων απέστειλε κατεπείγουσα αναφορά στην Εισαγγελία καθώς η 49χρονη είχε καταναλώσει αλκοόλ και η ανήλικη κόρη της βρισκόταν μόνη της στο σπίτι.

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά το καμπανάκι του κινδύνου δεν εισακούστηκε από τις αρμόδιες αρχές με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε ακόμη μια δολοφονία, μετά από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

*Πηγή φωτό: Screenshot

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This