Εκτός ελέγχου ο Ζελένσκι: Διέταξε επίθεση σε πυρηνικό σταθμό!

Στο παραλίγο γλύτωσε η Ευρώπη τον πυρηνικό όλεθρο! Αδιαφορεί για όλους και για όλα ο Ζελένσκι

Must Read

Ο Ουκρανός Πρόεδρος υιοθετεί όλο και πιο ακραίες τακτικές όσο χειροτερεύει η θέση του, το τελευταίο διάστημα μάλιστα έχει δώσει ρεσιτάλ αδιαφορίας για το μέλλον της χώρας του αλλά και της ανθρωπότητας, με την πιο πρόσφατη κίνηση του να ξεπερνάει κάθε όριο.

Σύμφωνα με την διοίκηση του πυρηνικού σταθμού της Ζαπορίζια, ο οποίος βρίσκεται υπό ρωσική κατοχή, η Ουκρανία εξαπέλυσε επίθεση έναντι του μεγαλύτερου σταθμού πυρηνικής ενέργειας στην Ευρώπη, καταστρέφοντας μάλιστα τον μετασχηματιστή ενός υποσταθμού ηλεκτρικής ενέργειας.

Η διοίκηση του εργοστασίου, γράφοντας στο Telegram, δήλωσε ότι ένα χτύπημα πυροβολικού έπληξε τον μετασχηματιστή στον υποσταθμό «Raduga» στην πόλη Enerhodar στη νοτιοανατολική Ουκρανία. Περιέγραψε το περιστατικό ως «άλλη μια τρομοκρατική ενέργεια με στόχο την αποσταθεροποίηση της κατάστασης στη δορυφορική πόλη του πυρηνικού εργοστασίου της Ζαπορίζια». Η διοίκηση του εργοστασίου κατηγόρησε τον ουκρανικό στρατό στις 20 Σεπτεμβρίου ότι επιτέθηκε σε έναν δεύτερο υποσταθμό στην Enerhodar.

Οι γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος προς το εργοστάσιο Ζαπορίζια έχουν κοπεί αρκετές φορές, αυξάνοντας την πιθανότητα διακοπής ρεύματος που θα μπορούσε να προκαλέσει πυρηνικό ατύχημα.

Ένα τέτοιο πυρηνικό ατύχημα θα ήταν καταστροφικό για ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά ο Ζελένσκι φαίνεται πως θεωρεί ασήμαντο έναν τέτοιο κίνδυνο, μάλιστα θα ήταν για τον ίδιο μία ακόμη ευκαιρία για προπαγανδιστικές δηλώσεις και εκστρατείες πληροφόρησης, με σκοπό την ενίσχυση της θέσης του μέσω της εξαπάτησης των δυτικών κυβερνήσεων, μία τακτική την οποία έχει υιοθετήσει από την αρχή της θητείας του και η οποία έχει φέρει την Ουκρανία στο χείλος του γκρεμού. Το ζήτημα είναι ο Ουκρανός πρόεδρος να μην φέρει και τον υπόλοιπο πλανήτη στην ίδια θέση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This