Λατινοπούλου: Πρέπει να ξεκινήσουν οι απελάσεις όπως έλεγε κάποτε η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη

Must Read

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ βρέθηκε καλεσμένη η επικεφαλής της «Φωνής Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία δήλωσε ευχαριστημένη από τα αποτελέσματα των εκλογών στην Αυστρία με την επικράτηση της λαϊκής Δεξιάς.

Παράλληλα ανέφερε πως η Ευρώπη αλλάζει, αφού όλο και περισσότερες χώρες όπως η Πολωνία, Ουγγαρία, Γαλλία και Ιταλία αποφασίζουν με κάθε τρόπο να περιφρουρήσουν τα σύνορα τους και τις χώρες τους και δεν γίνεται να συνεχιστεί το κύμα λαθρομετανάστευσης.

Σε ερώτηση για τα κλειστά σύνορα υπεραμύνθηκε πως θα πρέπει να προχωρήσουμε και στην Ελλάδα σε απελάσεις όπως είχε υποσχεθεί πως θα κάνει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά ποτέ δεν το έκανε.

Η επικεφαλής της Φωνής Λογικής είπε πως « η χώρα μας είναι χώρα, δεν είναι χώρος, όπως στο σπίτι πρέπει να είμαστε ασφαλείς και δεν μπορεί ο καθένας να μπαίνει παράνομα και να απολαμβάνει επιδόματα, ΑΜΚΑ και ΑΦΜ όπως λέει η κυρία Βούλτεψη».

Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε πως η κυρία Λατινοπούλου ξεκαθάρισε πως είναι υπερ. της νόμιμης μετανάστευσης όπως άλλωστε συνέβη με πολλούς Έλληνες που ταξίδεψαν, έζησαν και δούλεψαν σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

 

Σχετικά με τα θαλάσσια σύνορα δήλωσε πως θα πρέπει να δημιουργηθούν αντικίνητρα στο να επιχειρούν να εισέρχονται στην Ελλάδα λαθρομετανάστες.

Τέλος ήταν κατηγορηματική στην δημιουργία κλειστών κέντρων και στη συνέχεια να ξεκινάει η διαδικασία απέλασης. Πολύ λογικά ξεκαθάρισε πως όταν κάποιος είναι παράνομος είναι παράνομος και ανάλογα η πολιτεία πρέπει να πράξει.

Διαβάστε επίσης

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Το έλεγε και συνεχίζει να το λέει ο Βελόπουλος αλλά το μόνο που ξέρει η Λατινοπουλου είναι να μας λέει πόσο καλή και χρυσή ήταν η ΝΔ. Το pronews κάνει συνέχεια προπαγάνδα κατά του Βελόπουλου και εξυμνεί την συγκεκριμένη. Άρθρο του Pro. Νέα «φούσκα» Κ.Βελόπουλου για δήθεν «μάθημα ομοφυλοφιλικής διαπαιδαγώγησης»: Δεν υπάρχει τέτοιο μάθημα!
    «Βάφτισε» αυθαίρετα το απαραίτητο μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης ως «ομοφυλοφιλικής διαπαιδαγώγησης» και ζητά να έχουν δικαίωμα εξαίρεσης του οι γονείς από τη διδακτέα ύλη – Όπως στα θρησκευτικά! – Αντί να ζητήσει το μάθημα των θρησκευτικών να είναι υποχρεωτικό για όλους. ( Όταν απάντησα στα σχολεία έχει και παιδιά με άλλη θρησκεία δεν μπορεί να είναι υποχρεωτικά σε όλους, παίζετε με την νοημοσύνη του κόσμου με αστεία άρθρα. Και σωστά μίλησε για μάθημα ομοφυλοφιλικής διαπαιδαγώγησης γιατί στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης έχει φωτό με γυναίκες χέρι χέρι κτλ ώστε να περνάνε ομοφυλοφιλικά μηνύματα στο όνομα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Σε όλα σωστά ο Βελόπουλος. Κρίμα Pro αυτά έπρεπε να τα γράφεις εσύ και αντί να το κάνεις κράζεις αυτον που το κάνει ) Και μαντέψτε τι έγινε. Με μπλόκαρε το Pronews μαζί με κάποιους άλλους, όπως επίσης πολλά μηνύματα που τους έκραζαν διαγράφηκαν. Αυτό είναι το Pronews. Όποιος έχει αντίθετη άποψη με την προπαγάνδα τους σε μπλοκάρει η διαγράφει τα μηνύματα. Ήταν τόσα πολλά υπέρ του Βελόπουλου που και πάλι έμειναν αρκετά.

    • Η Λατινοπούλου αντιγράφει τον Βελόπουλο. Όταν τα λέει ο Βελόπουλος τα διαστρεβλώνουν εκεί στο Pro και είναι κακός, όταν τα λέει η Λατινοπούλου είναι καλή. Πολύ μεγάλο promotion. Κάθε λίγο στο SKAI, Pronews κτλ. Τώρα βλέπω άρχισε και το newsbreak? Εύχομαι να κάνω λάθος.

      • Ακριβώς. Όταν μιλάει η Λατινοπούλου στο Σκαι για τους λαθρομετανάστες κτλ όλοι τσιμουδιά. Όταν βγαίνει σε κανάλι ο Βελόπουλος και λέει τα ίδια δεν τον αφήνουν σε χλωρό κλαρί, τον βγάζουν ακροδεξιό, κτλ.

    • θα σκίσεις κανένα καλτσόν με την προεδράρα σου! Μόνο εσύ δεν βλέπεις οτι ο άνθρωπος Βελόπουλος είναι τόσο λαμόγιο γιαυτό και δεν πείθει. Τα εκατομύρια στο εξωτερικό τα έχει από τη δουλειά του; Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Έμισθο Τρολάκι του Βελόπουλου

  2. Ήθελα νάξερα τι διαφορές έχεις με τον πατριδέμπορα με τις κειραλειφες και δεν μαζευόμαστε στην ίδια στάνη. Θέλεις όταν χρειαστεί βοήθεια ή ΝΔ να ωφελειθείς μόνο εσύ ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This