Κακλαμάνης: Ο δεξιός ψηφοφόρος έχει προσβληθεί, υπάρχει ιδεολογική παρέκκλιση – Πρέπει η κυβέρνηση να ξυπνήσει

Must Read

Στην πρωινή εκπομπή του MEGA βρέθηκε καλεσμένος ο Νικήτας Κακλαμάνης και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να συνυπογράψει μαζί με άλλους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας την περιβόητη ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια.

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως στόχος ήταν να βοηθηθεί ο κόσμος από την στιγμή που το δάνειο φεύγει από την τράπεζα και καταλήγει σε κάποιο fund, πως θα πρέπει να υπάρξει συζήτηση και κάποιος συμβιβασμός.

Συγκεκριμένα είπε «διαπιστώσαμε ότι τα 3 – 4 καλά πράγματα που είχε αυτός ο νόμος δεν τα τηρούσαν τα funds και οι servicers».

Παράλληλα έκανε λόγο πως θα πρέπει η κυβέρνηση να «ξυπνήσει» για αυτό έγινε αυτή η κίνηση για να υπάρξει στην ουσία κάποια παρέμβαση στο κρίσιμο ζήτημα που αντιμετωπίζει στο μεγάλο σύνολο της η Ελληνική κοινωνία.

Σε άλλο σημείο της κουβέντας μίλησε για τον δεξιό ψηφοφόρο ο οποίος είναι παραμελημένος και θα πρέπει αυτό με κάποιο τρόπο να διορθωθεί γιατί υπάρχει ήδη ιδεολογική παρέκκλιση.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. “τα 3 – 4 καλά πράγματα που είχε αυτός ο νόμος”!
    Και γιατί τον ψήφισες Νικήτα μ΄, αφού είχε μόνο “3-4 καλά πράγματα”;
    Γιατί δεν απαίτησες, όταν ψηφιζόταν, να είναι π.χ. 13-14 ή (ακόμα καλύτερα) 23-24;
    Όσο για την “ιδεολογία του δεξιού ψηφοφόρου”… μερικοί διορισμοί παραπάνω, θα τους φέρουν στα ίσια τους.
    Εσύ να μην αγχώνεσαι μονάχα, γιατί είσαι και σε κρίσιμη ηλικία …!

  2. Νικήτα επειδή έχω δεκαετίες στον χώρο της τέως ΝΔ, θεωρώ ότι μπορώ να σου εκφράσω ένα σύντομο σκεπτικό.

    Η νυν ΝΔ, από το 2009-2010 και μετά, δεν έχει την παραμικρή σχέση με ότι εκτιμήσαμε επί δεκαετίες. Οι ατιμίες, οι αδικίες, οι καταχρήσεις εξουσίας, οι επί εντολή εκδόσεις … αποφάσεων “δικαστηρίων” και τα εγκλήματα που συντελέστηκαν με την υπογραφή της ΝΔ, είναι άνευ προηγουμένου. Πράξεις που δεν είχαν σχέση με όσα είχαμε στο αρχικό μας καταστατικό και στην αρχική μας κοσμοθεωρία. Κοσμοθεωρία που επικεντρωνόταν στην Δικαιοσύνη, την Ισονομία, την Δημοκρατία.

    Η εισβολή εκσυγχρονιστών του Σημίτη, η προσέγγιση και η απορρόφηση ατόμων που παλαιότερα δεν θα τολμούσαν να περπατήσουν έξω από τις τοπικές, τις νομαρχιακές και τα γραφεία της ΝΔ, είναι επίσης άνευ προηγουμένου. Αυτά και άλλα πολλά έκαναν τον κόσμο να λέει ξεκάθαρα “είμαι συντηρητικός κι όχι νεοδημοκράτης”.

    Και δεν ήταν μόνο λεκτική, φραστική η απενεργοποίηση αυτού του κόσμου. Ήταν και επί του πρακτέου, αφού άλλοι πήγαν σε άλλους χώρους, μέχρι και το ΚΚΕ μπορώ να σου πω με σιγουριά και άλλοι αποσύρθηκαν και δεν ξανά πήγαν να ψηφίσουν.

    Τι σχέση είχαν Νικήτα τα μνημόνια με την χάρτα ανθρωπίνων δικαιωμάτων ; Μπόρεσε ποτέ να απαγκιστρωθεί η Επικράτεια από το μνημόνια ; Είναι λογικό Νικήτα άτομα που ως μόνο σκοπό είχαν την παράδοση της Μακεδονίας μας στον Σκοπιανούς, να είναι μέσα στη ΝΔ ; Ναι θα πει κάποιος άθλιος ή άσχετος : ο ΣΥΡΙΖΑ το έκανε, και έτσι είναι τυπικά. Ουσιαστικά όμως Νικήτα, η ΝΔ που έλεγε πως θα άρει τις παραμέτρους της … συμφωνίας, τι έκανε ; Τίποτα.

    Τι έκανε Νικήτα αυτό που σήμερα λέγεται ΝΔ για την εξαθλίωση των Ελλήνων ; Δίνει επιδόματα ! Αυτό έκανε Νικήτα.
    Νικήτα δεν θα ξεχάσω ποτέ στελέχη του ΚΚΕ που μου είπαν σε συγκέντρωσή τους : εσείς οι παλαιοί νεοδημοκράτες είχατε αρχές και δεν είσαστε σαν τα λαμόγια που προσεταιρίστηκαν και κυριάρχησαν στο ΠΑΣΟΚ (ή στο νεο-ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ).

    Και στον αντίποδα αυτών, βγαίνετε κάθε λίγο και λιγάκι κάποιοι και παριστάνετε τους αντάρτες. Πότε ο Σαμαράς, πότε ο Καραμανλής, πότε εσύ και οι πέριξ σου, παριστάνετε κάτι που περιγράφετε με το απλό : εμείς παίρνουμε 7-8 χιλιάρικα τον μήνα, λέμε και καμία “αγωνιστική” παπάτζα και άγιος ο θεός (σας).

    Προσωπικά πιστεύω ότι, παρά τα μνημόνια που έχεις υπογράψει, εσύ και όλοι εκεί μέσα, εσύ έχεις κάποια υπολείμματα αξιοπρέπειας. Ή έστω φροντίζεις για την εικόνα του τέλους της πολιτικής σου καριέρας. Και με αυτό το σκεπτικό αφιερώνω λίγο χρόνο για να σου πω ή για να σου μεταφέρει κάποιος τις απόψεις μου/μας.

    Αν θεωρείς δε ότι θίγεσαι, το εδώ site ας σου δώσει το email μου Νικήτα για να στραφείς νομικά (και εσύ) κατά εμού.

  3. Αν αρχίσουμε τις αγαθοεργίες και πρόστατευσε αυτόν και άσε τον άλλον, καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί. Στα λάθη και στις ανάγκες τών ανθρώπων στηρίζεται το οικοδόμημα και όποιος μπορεί να τα εκμεταλλευτεί γρηγορότερα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This