Αλεξανδρούπολη: Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση στον 5χρονο – Υπάρχουν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης!

Must Read

Φρίκη προκαλούν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στον 5χρονο στην Αλεξανδρούπολη, ο πατέρας του οποίου κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο νηπιαγωγείο που πηγαίνει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, στο επίμαχο μέρος του σώματος του παιδιού υπάρχουν ευρήματα που δίνουν την εικόνα ότι υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση!




Πιο συγκεκριμένα, στο κορμάκι του μικρού έχουν βρεθεί σημάδια από δάχτυλο ή κάποιο αντικείμενο ίσως ένα μολύβι που του δημιούργησαν κακώσεις. Έχει αποκλειστεί η πιθανότητα του ανδρικού μορίου.

Στο μεταξύ στο Αυτόφωρο προκειμένου να δικαστούν οδηγούνται σήμερα οι έξι συλληφθέντες για την υπόθεση, οι τέσσερις γονείς των δύο 5χρονων συμμαθητών του θύματος οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας και οι δύο νηπιαγωγοί με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Αναμένεται να ζητήσουν αναβολή για να παραλάβουν οι δικηγόροι τους τον φάκελο της υπόθεσης.




Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση το παιδί

Σε κατάσταση σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται το 5χρονο αγοράκι, που βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη σε νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης, όταν κατά την διάρκεια του διαλείμματος συμμαθητές του το κακοποίησαν σεξουαλικά! Ο πατέρας του παιδιού κάνει λόγο για μία πολύ δύσκολη κατάσταση, εξηγώντας πως τέσσερις μέρες μετά το περιστατικό, ο μικρός εξακολουθεί να μην θέλει να πάει στο σχολείο.

«Είναι σαν άρρωστος μέσα στο σπίτι, δεν ακούμε ούτε τη φωνή του», αναφέρει ο πατέρας, τονίζοντας πως ο 5χρονος είναι ένα πολύ ζωηρό παιδί και τώρα δε θέλει ούτε να μιλάει, ειδικά για όσα κατήγγειλε ότι βίωσε από τους δύο συμμαθητές του. «Το μόνο που μας ζήτησε είναι να μην ξαναμιλήσουμε για αυτό το πρόβλημα άλλο, έχει κουραστεί πολύ καθώς τον πιάνουν και τον ρωτάνε κι άλλοι άνθρωποι που έμαθαν για το περιστατικό. Είναι τόσο δύσκολο και για εμάς, για την ψυχολογία όλης της οικογένειας. Προσπαθούμε να είμαστε δυνατοί αλλά είναι πολύ δύσκολο» επισημαίνει και συνεχίζει:

«Είναι πολύ σοβαρό το θέμα και θα πρέπει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και να βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη».

Δεν θέλει να πάει ξανά στο νηπιαγωγείο

Παράλληλα, ο πατέρας κάνει σαφές πως το νήπιο δεν θέλει να βρεθεί ξανά στο σχολείο, καθώς είναι κυριευμένο από τρόπο.

«Πήγαμε με το αμάξι έως το νηπιαγωγείο και μόλις φτάσαμε το παιδί μου είπε αμέσως μπαμπά θέλω να φύγουμε από εδώ. Δε θέλει ούτε να το βλέπει, όχι να μπει μέσα. Θα ζητήσουμε να αλλάξει νηπιαγωγείο, φοβάται πάρα πολύ και εμείς δε θέλουμε να το στείλουμε ξανά εκεί. Δε θα αισθανθούμε καλά, φοβόμαστε μη γίνει ξανά οτιδήποτε εκεί πέρα» υπογραμμίζει ο πατέρας, ενώ από την πλευρά της, η δικηγόρος της οικογένειας Ανθούλα Ανάσογλου, αναφέρει: «Δεν μπορεί να μείνει μόνος του, θα δει ξανά ψυχολόγο».

Η ποινικολόγος που εκπροσωπεί την οικογένεια τονίζει ότι ο 5χρονος φοβάται να πάει οπουδήποτε μόνος του και την ερχόμενη Τρίτη θα ξανά δει ψυχολόγο. «Το παιδί αρνείται να πάει στο νηπιαγωγείο και λέει συνεχώς ότι δε θέλει να πάει σχολείο. Προς τιμήν του το νοσοκομείο αποφάσισε να στείλει ψυχολόγο για το παιδί, εντός της εβδομάδας, ούτως ώστε να δεχθεί την απαραίτητη βοήθεια από τους ειδικούς. Ο ανήλικος αναζητά συνεχώς την αγκαλιά της μητέρας του, επαναλαμβάνει και λέει διαρκώς ακριβώς τα ίδια πράγματα για όσα βίωσε και ταυτόχρονα προσπαθεί να ξεχάσει όσα έγιναν. Αισθάνεται φοβία για να πάει οπουδήποτε μόνος του, ακόμα και να μπει ή να βγει από το σπίτι του. Οι γονείς εκφράζουν το παράπονο ότι οι εκπαιδευτικοί δε πήραν ούτε ένα τηλέφωνο όταν τους είπε η μητέρα τι συνέβη και, μάλιστα, της είπαν να σταματήσει να λέει ψέματα καθώς υποστηρίζουν ότι το γεγονός συνέβη μέσα στο σπίτι της οικογένειας», σημειώνει και προσθέτει:

«Πραγματικά αισθάνομαι ντροπή για την εκπαιδευτική κοινότητα η οποία θα έπρεπε να σκύψει πάνω στο παιδί, ως οφείλει και όχι να φροντίσει για την υπερασπιστική της γραμμή. Καθήκον όλων είναι τα παιδιά και το μέλλον τους».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This