Υπόθεση Αλεξανδρούπολης: «Το παιδί μου αποκλείεται να έκανε κάτι τέτοιο», λέει η μητέρα του ενός 5χρονου

Must Read

Με «κομμένη» την ανάσα παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης την υπόθεση του 5χρονου παιδιού, που φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από δύο συμμαθητές του, την ώρα που η ιατροδικαστική εξέτασε αποδεικνύει πως πράγματι υπάρχουν ευρήματα που παραπέμπουν σε φρικιαστικές πράξεις.

Σήμερα, δικάζονται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας οι δύο εκπαιδευτικοί και οι τέσσερις γονείς, των δύο παιδιών που κατηγορούνται ότι υπέβαλαν το αγοράκι σε αυτό το μαρτύριο. Νωρίτερα όμως, η μητέρα του ενός εκ των νηπίων «έσπασε» τη σιωπή της και αρνείται κάθε κατηγορία σε βάρος του παιδιού της.

«Ήρθε η οικογένεια του παιδιού και μας κατηγορούσε, εγώ εξήγησα στη μάνα του παιδιού, ότι τα παιδιά έπαιζαν στις κούνιες. Άρχισε να μας απειλεί ότι θα μας παέι στα δικαστήρια. Ρώτησα ξανά τον γιο μου τι έκαναν και μου απάντησε “τίποτα”. Λέω αποκλείεται το παιδί μου να κάνει τέτοια πράγματα, είναι ζωηρός, αλλά δεν παύει να είναι ένα πεντάχρονο παιδί. Μετά ήρθαν οι αστυνομικοί να μας πάρουν από το σχολείο», ανέφερε η γυναίκα και συνέχισε:

«Είναι κρίμα για το παιδάκι, αλλά δεν γίνεται και οι γονείς να έρχονται να μας κατηγορούν για κάτι τόσο σοβαρό. Το παιδί μου καλά καλά δεν ξέρει να μιλάει, θα κάνει κάτι τέτοιο; Είχαμε δικαίωμα να μαζευτούμε γονείς και δάσκαλοι και να δούμε τι πραγματικά έχει γίνει».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This