Σάλος μετά τα δημοσιεύματα για κύκλωμα τράφικινγκ και γαλάζιο στέλεχος – Απομακρύνθηκε από τη θέση του

Must Read

Αίσθηση προκαλούν τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην υπόθεση «Αμαρυλλίς» που εξαρθρώθηκε πριν από μερικούς μήνες και τις εταιρίες που χρησιμοποιήθηκαν για να «ξεπλένονται» τα χρήματα από τα έσοδα του κυκλώματος τράφικινγκ.

Σύμφωνα με το omniatv.com, σε δύο από αυτές τις εταιρίες υπήρχε το και το όνομα του πρόεδρου της ΟΝΝΕΔ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και διευθυντή του πολιτικού γραφείου του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου, Δημήτρη Καρρά.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στην πρώτη περίπτωση, η εταιρία που είχε συστηθεί από τους κατηγορούμενους το 2020 φαίνεται να έχει έδρα την διεύθυνση του καταστήματος του Δημητρίου Καρρά, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, ο ίδιος παρουσιάζεται ως υπεύθυνος σε κατάστημα των δυο κατηγορουμένων.

Μετά από τα δημοσιεύματα, ο Βασίλης Οικονόμου γνωστοποίησε ότι παύει τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Καρρά: «Μετά τα δημοσιεύματα που ήρθαν σε γνώση μου, το γραφείο μου και το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών παύει άμεσα την συνεργασία με τον κύριο Δημήτρη Καρρά. Δεν θα επιτρέψω για κανένα λόγο να υπάρξουν σκιές , ούτε να υπονομευτεί η αδιάκοπη δουλειά που γίνεται με διαφάνεια, ούτε να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τη διαρκή μάχη μας για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών» αναφέρει ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Δημήτρης Καρράς: «Λασπολογίες» και «συκοφαντίες»

Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Καρράς που όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες διατηρούσε καλές σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνει λόγο για «λασπολογίες» και «συκοφαντίες», ενώ προαναγγέλλει ότι θα απευθυνθεί στη δικαιοσύνη:

«Προσοχή σε λασπολόγους και συκοφάντες. Δεν ήμουν και δεν υπήρξα ποτέ κατηγορούμενος στη ζωή μου για οποιοδήποτε αδίκημα, δεν έχω ανακριθεί ποτέ αλλά ούτε καν έχω κληθεί ποτέ ως μάρτυρας σε καμία απολύτως ποινική υπόθεση. Όσοι διακινούν τέτοια σενάρια, μετά βεβαιότητας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όπου ήδη έχω προσφύγει.

Μόνο η Δικαιοσύνη είναι αρμόδια για την τιμωρία όσων διέδωσαν άκρως συκοφαντικούς και προσβλητικούς για το πρόσωπο μου ισχυρισμούς. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ στη ζωή μου διότι καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται» τονίζει ο ίδιος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Το θέμα είναι ότι θα τους βοηθήσουν δικαστικά και δεν θα τούς ξεπατωσουν όπως θα έπρεπε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This