Σχόλασε ο δεκαετής γάμος της τραγουδίστριας Θέλξης με επιχειρηματία

Η γνωριμία με τον Παύλο Γιαβή και ο ερχομός των δύο θυγατέρων

Must Read

Διαζυγίων συνέχεια στην εγχώρια showbiz. Χώρισε (και) η Θέλξη από τον επιχειρηματία Παύλο Γιαβή, έπειτα από μια δεκαετία κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών.




 

Όπως έγινε γνωστό, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και ο σύζυγός της αντιμετώπιζαν σοβαρή κρίση στον γάμο τους τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της (δύσκολης και για πολλά άλλα ζευγάρια) περιόδου της πανδημίας.

Μια κρίση που δυστυχώς δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν και είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν τελικά την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Το διαζύγιο της Θέλξης -είδηση που αποκαλύφθηκε χθες μέσω της
«Real»- έρχεται να προστεθεί στη (μεγάλη, είναι η αλήθεια!) φετινή λίστα με τους χωρισμούς στην ελληνική showbiz.




 

Η Θέλξη και ο Παύλος Γιαβής, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από δέκα χρόνια κι έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Νεφέλη και την Ίριδα, που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα και των δύο.

Ο γάμος της τραγουδίστριας με τον επιχειρηματία και η δημιουργία οικογένειας ήταν οι λόγοι που οδήγησαν εκείνη σε αποχή από τα νυχτερινά σχήματα για μερικά χρόνια, αφού ήθελε να αφοσιωθεί στα παιδιά και στον σύζυγό της. Το 2023, η Θέλξη επέστρεψε ξαφνικά στα καλλιτεχνικά δρώμενα, αναλαμβάνοντας δράση επί πίστας στο πλευρό του Χρήστου Χολίδη.

«Δεν έκανα κάποια ανακοίνωση. Αυτό ήρθε έπειτα από σκέψεις και συζητήσεις, έπειτα από καιρό κι ύστερα από την όλη κατάσταση που περάσαμε με τις καραντίνες. Γεννήθηκε η ανάγκη να επιστρέψω ξανά και να κάνω αυτό που αγαπάω πολύ. Για μένα το τραγούδι είναι η ψυχοθεραπεία μου» είχε δηλώσει σχετικά με την επιστροφή της η τραγουδίστρια τον περασμένο Ιανουάριο.

Διαβάστε ακόμα:

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This