Σοβαρότατο περιστατικό: Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε 17χρονο και τον ανάγκασαν να παραδεχθεί ότι βίασε 14χρονη!

Έγιναν τέσσερις συλήψεις

Must Read

Ένα ακόμα σοβαρότατο και πολύπλευρο περιστατικό βίας ανηλίκων συνέβη στην Θεσσαλονίκη.

Το θύμα ήταν ένας 17χρονος από την Καλαμαριά ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα ατόμων για να τον αναγκάσουν να παραδεχθεί ότι βίασε μια 14χρονη!

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, το περιστατικό έγινε χθες το βράδυ στην περιοχή του πρώην Νοσοκομείου «Παναγία».

Νωρίτερα ο 17χρονος συνομιλούσε στα κοινωνικά δίκτυα με μια 15χρονη φίλη της 14χρονης. Το κορίτσι έκλεισε ραντεβού μαζί του σε πάρκο ουσιαστικά παγιδεύοντας τον.

Όταν οι δύο νεαροί συναντήθηκαν στο πάρκο τους πλησίασε μια παρέα πέντε ατόμων οι οποίοι επιτέθηκαν στον 17χρονο και με τη χρήση βίας και απειλών τον ανάγκασαν να παραδεχθεί ότι βίασε την 14χρονη καταγράφοντας με κινητό τηλέφωνο του βιασμού.

Κάποια στιγμή είδαν ένα περιπολικό να περνάει και έτρεξαν μακριά.

Μετά την καταγγελία του θύματος εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρία άτομα δύο 17χρονοι, η 15χρονη κι ένας 18χρονος. Οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι, σε αντίθεση με τον 18χρονο που παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Στην υπόθεση εμπλέκονται δύο ακόμη άτομα, άγνωστων στοιχείων.

Ο κατηγορούμενος που οδηγήθηκε στο αυτόφωρο διώκεται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά αδύναμων προσώπων, κατά συναυτουργία, και παράνομη βία. Για τους ανήλικους η δικογραφία διαχωρίστηκε και η δίωξη αφορά τα ίδια αδικήματα και επιπλέον για παραβίαση προσωπικών δεδομένων (κατά περίπτωση).

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This