Οδηγός ταξί ξυλοκόπησε άγρια τρανς στο κέντρο της Αθήνας

O αλλοδαπός ταξιτζής συνελήφθη για βία με ρατσιστικά χαρακτηριστικά

Must Read

Τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου κάνει βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση ενός οδηγού ταξί σε τρανς και έναν φίλο της στο κέντρο της Αθήνας.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, όταν η 33χρονη τρανς μαζί με έναν φίλο της επιβιβάστηκαν σε ταξί. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ξαφνικά, ο οδηγός σταμάτησε το όχημα και αποβίβασε τα δύο άτομα.

Ακολούθησε συμπλοκή με τον οδηγό να χτυπάει και τους δύο με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ η τρανς έπεσε σε μια τζαμαρία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία, αναφέρεται ότι ο 55χρονος αλλοδαπός οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, επίθεση με ρατσιστικά χαρακτηριστικά σε βάρος 33χρονης διεμφυλικής γυναίκας και 31χρονου, από οδηγό ταξί, που σημειώθηκε πρώτες πρωινές ώρες της 26-9-2024 στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω επιβιβάστηκαν σε ταξί και ο οδηγός του κατά τη διάρκεια της διαδρομής και έπειτα από μεταξύ τους συνομιλία, όπου έγινε αντιληπτή η ταυτότητα φύλου της 33χρονης, σταμάτησε το ταξί, τους αποβίβασε και εκδήλωσε επίθεση σε βάρος τους, χτυπώντας τους με γροθιές και λακτίσματα.

Η 33χρονη στην προσπάθεια της να διαφύγει από τον δράστη, ο οποίος την ακολουθούσε, έπεσε σε τζαμαρία εισόδου πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα τη θραύση αυτής και τον τραυματισμό της, ενώ ο 31χρονος ήταν πεσμένος στο έδαφος.

Η 33χρονη οδηγήθηκε σε νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει νοσηλευόμενη.

Αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας που χειρίστηκαν προανακριτικά την υπόθεση, έπειτα από συνδυαστική αξιολόγηση δεδομένων και πληροφοριακών στοιχείων ταυτοποίησαν τον 55χρονο αλλοδαπό δράστη, τον προσήγαγαν απογευματινές ώρες της 29-9-2024 στην έδρα της Υπηρεσίας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη με ρατσιστικά χαρακτηρίστηκα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This