Έκρηξη μπαταρίας αυτοκινήτου οδήγησε στο νοσοκομείο δύο εργαζόμενες στην καθαριότητα του Δήμου Ρεθύμνου

Must Read

Με εγκαύματα στο πρόσωπο και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου δύο γυναίκες, εργαζόμενες στο τομέα καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνου, όταν μια μπαταρία αυτοκινήτου «έσκασε» πάνω τους.

Βάσει ρεπορτάζ του τοπικού ιστότοπου neakriti.gr, το σοβαρό αυτό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στις 04:30 τα ξημερώματα, όταν οι δύο γυναίκες ετοιμάζονταν να αδειάσουν το περιεχόμενο ενός κάδου ανακύκλωσης. Τη στιγμή εκείνη εξερράγη η μπαταρία του αυτοκινήτου, την οποία κάποιοι ασυνείδητοι πέταξαν σε λάθος κάδο, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενες να τραυματιστούν. «Καιγόμαστε, καιγόμαστε», τις άκουσε να φωνάζουν ο οδηγός του απορριμματοφόρου, ο οποίος έτρεξε και τους έριξε νερό για να τις ανακουφίσει.

Οι δύο γυναίκες διακομίστηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, όπου και παραμένουν νοσηλευόμενες, με τους γιατρούς να τις παρακολουθούν προληπτικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο ίδιο απορριμματοφόρο, την ώρα που ο οδηγός είχε κατέβει για να βοηθήσει τις δύο άτυχες γυναίκες, έπεσε με το όχημά του ένας άνδρας, ο οποίος, βρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, έχασε τον έλεγχο!

*πηγή φωτό: neakriti.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This