Ο 58χρονος Ράιαν Ρουθ που επιχείρησε να δολοφονήσει τον Τραμπ, δηλώνει αθώος

Πέντε λεπτά διήρκησε η ακροαματική διαδικασία

Must Read

O 58χρονος Ράιαν Ρουθ συνελήφθη για απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και εν νέου υποψήφιο, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με στοιχεία του FBI, είχε μείνει σχεδόν 12 ώρες στο στο γήπεδο γκολφ του Τραμπ, στο Μαρ α Λάγκο, όπου και θα μιλούσε σε υποστηρικτές του, ενώ υπάρχει και χειρόγραφη επιστολή του, μήνες νωρίτερα, όπου εκφράζει την πρόθεσή του να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ρούθ έχει καταδικαστεί σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή πλήρως αυτόματου πολυβόλου, ενώ στρατολογούσε και εθελοντές για να πολεμήσουν στην Ουκρανία.

Τη Δευτέρα εμφανίστηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο, άκουσε το κατηγορητήριο και διαμέσου των δικηγόρων του δήλωσε αθώος, ενώ κατέθεσε και αίτημα για δίκη με ενόρκους, σε μια ακροαματική διαδικασία που διήρκεσε περίπου πέντε λεπτά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This