Γερουλάνος: Αν περάσω στο δεύτερο γύρο, θα είμαι ο νικητής

Δηλώνει έτοιμος για την προεδρία του κινήματος αλλά και για τις επόμενες εθνικές εκλογές

Must Read

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του OPEN ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος εξέφρασε την αισιοδοξία και την σιγουριά του πως θα είναι ο νικητής άρα και ο επόμενος πρόεδρος του κινήματος στην περίπτωση που περάσει στον δεύτερο γύρο και αναμετρηθεί με τον νυν πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη.

Παράλληλα ανέφερε πως το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές κατάφερε στην Αθήνα να ανεβάσει κατά πολύ τα ποσοστά του διότι υπήρξε πολύ καλή οργάνωση και αρκετή δουλειά τόσο από τον ίδιο όσο και από τον γραμματέα της Νομαρχιακής.

Κατέληξε πως αν συνέβαινε το ίδιο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, τότε το ΠΑΣΟΚ θα ήταν δεύτερο κόμμα.

Παράλληλα σε συνέντευξη του στο MEGA ζήτησε από τους φίλους και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να τον στηρίξουν αφού όπως είπε διαθέτει σχέδιο, εμπειρία και στόχο έχει την ενότητα του κόμματος.

Σε άλλο σημείο ανέφερε πως στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν πολλά θέματα και βασίζεται στο σχέδιο «Αναγέννηση» που έχει καταρτήσει. Θέματα όπως η αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας και των καρτέλ είναι ψηλά στην ατζέντα του όπως υποστήριξε.

Όπως παράλληλα και το δημογραφικό πρόβλημα το οποίο όπως είπε είναι ένα πολυεπίπεδο θέμα για το χρειάζεται μακροχρόνιο σχεδιασμό.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This