Συναγερμός στο Α.Τ. Ομονοίας – Εντοπίστηκε απαγχονισμένος 29χρονος κρατούμενος!

Πρόκειται για άνδρα από το Μπαγκλαντές

Must Read

Συναγερμός έχει σημάνει στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, από την στιγμή που βρέθηκε νεκρός στο κρατητήριο ένας νεαρός άνδρας! Ο 29χρονος από το Μπαγκλαντές εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα στο κελί του.

Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός αλλοδαπός κρατείτο για φθορές σε περιπολικό. Ωστόσο, όταν νωρίς το πρωί οι αστυνομικοί πήγαν να δουν τι κάνει, ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα. Μάλιστα,  ο 29χρονος φέρεται να χρησιμοποίησε ένα ρούχο, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται, πως πριν από λίγες μέρες ένας 37χρονος Πακιστανός βρέθηκε νεκρός μέσα στο Α.Τ. Άγιου Παντελεήμονα. Ο άνδρας έφερε ίχνη άγριου ξυλοδαρμού, ενώ με εντολή του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, η έρευνα για το θάνατο του κρατούμενου διαβιβάζεται στον Συνήγορο του Πολίτη. Σύμφωνα με καταγγελία της ΚΕΕΡΦΑ το άψυχο σώμα του 37χρονου μετανάστη ήταν γεμάτο μελανιές και τραύματα. Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία, σημείωσε πως όταν ο 37χρονος πήγε στο τμήμα ο Πακιστανός ήταν ήδη χτυπημένος και σε κατάσταση αμόκ.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: 

«Πρωινές ώρες σήμερα, στον χώρο των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας απαγχονισμένος αλλοδαπός κρατούμενος. Ο αλλοδαπός είχε συλληφθεί το προηγούμενο βράδυ (30-09-2024) για πρόκληση φθορών σε περιπολικό όχημα.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και σχηματίζεται δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ στον χώρο έχουν κληθεί Ιατροδικαστής και συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Σημειώνεται ότι, ο ανωτέρω αλλοδαπός βρισκόταν στον χώρο των κρατητηρίων μαζί με ακόμα -11- κρατούμενους». 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This