Συγκλονίζει η χήρα του 40χρονου Βασίλη από την Κορινθία: «Δεν πήγε να βοηθήσει μόνον τον κτηνοτρόφο, αλλά όποιον είχε ανάγκη»

Οι δραματικές στιγμές και η τελευταία επικοινωνία με τον οικογενειάρχη

Must Read

Ακόμη και οι πιο δυνατοί «λυγίζουν» με την σύζυγο του 40χρονου Βασίλη Κυριάκου, του ενός εκ των δύο ανδρών που βρήκαν φρικτό θάνατο, όταν περικυκλώθηκαν από την πύρινη λαίλαπα στην Κορινθία.

Η Αναστασία, που καλείται να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα, χωρίς τον άνθρωπό της, περιέγραψε στην κάμερα εκπομπής τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής. «Δεν πήγε να βοηθήσει μόνον τον κτηνοτρόφο, αλλά όποιον είχε ανάγκη», είπε αρχικά η χαροκαμένη γυναίκα, μην μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά της και συνέχισε:

«Του μίλησα για τελευταία φορά στις 09.30 και μου είπε ότι τον κυκλώνει η φωτιά, γιατί είχε πάει και από την πάνω πλευρά και από την κάτω. Όμως μου είπε ότι ήταν μαζί με το όχημα της πυροσβεστικής και κάπως ησύχασα. Δέκα λεπτά αργότερα έμαθα ότι τελικά δεν μπήκε στο όχημα κι έφυγε μόνος του. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του».

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This