Ανδρουλάκης: Στην χώρα που κυβερνάει ο κύριος Μητσοτάκης, οι Έλληνες έχουν τη δεύτερη χαμηλότερη αγοραστική δύναμη σε όλη την Ευρώπη

«οι μισθοί ως ποσοστό του ΑΕΠ είναι 26οι στους 27 της Ευρώπης αλλά τα κέρδη των επιχειρήσεων, λόγω της αισχροκέρδειας των ισχυρών, τρίτα από την κορυφή»

Must Read

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έκανε αναφορά στους χειρισμούς της κυβέρνησης σε μια σειρά από θέματα. Επικεντρώθηκε στην οικονομία λέγοντας πως η πολιτική της κυβέρνησης απέτυχε, αφού η χώρα μας διαθέτει τη δεύτερη χαμηλότερη αγοραστική δύναμη σε όλη την Ευρώπη.

 

 

Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής επισήμανε: “Πού είναι τα “ήρεμα νερά”; Την ημέρα της επετείου του Αττίλα ο Ερντογάν χαρακτήρισε την τουρκική εισβολή «ειρηνευτική αποστολή”» Είναι “ήρεμα νερά” η “γαλάζια πατρίδα” στα βιβλία των μαθητών της Τουρκίας; Είναι “ήρεμα νερά” η πρώτη εφαρμογή του τουρκολιβυκού συμφώνου στην Κάσο; Ή είναι η μετατροπή της Αγίας Σοφίας και της Μονής της Χώρας σε τζαμί;”

 

Σχετικά με τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως το διακύβευμα είναι «αν θα συνεχίσουμε στην ίδια πορεία που επανέφερε το ΠΑΣΟΚ στο κέντρο των πολιτικών εξελίξεων, -που δεν είναι πια “κόμμα-συμπλήρωμα” και μπορεί να παίξει ακόμα μεγαλύτερο πρωταγωνιστικό ρόλο εντός και εκτός Βουλής-, απέναντι στη Νέα Δημοκρατία».

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This