Ράγισαν και τα μάρμαρα στο Μαξίμου από την κραυγή πόνου του Κυριάκου

Must Read

Όλοι κάποτε ήμασταν παιδιά. Ακόμα και ο ατσάλινος, αλύγιστος, ευθυτενής ηγέτης μας, είχε κι αυτός δύσκολα παιδικά χρόνια. Όσο και αν αυτό φαντάζει αδύνατο.

Και όμως, ο δρόμος του θριάμβου δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα για τον Καίσαρα μας.

Από την βρεφική πολιτική εξορία στα πέτρινα χρόνια του Κολλεγίου και τον εφηβικό εκφοβισμό, ο Κυριάκος σφυρηλατήθηκε μεταξύ σφύρας και άκμονος ώστε να γίνει ο εμβληματικός κυβερνήτης του σήμερα.

Όλοι λοιπόν θυμόμαστε τον μεγαλύτερο εφιάλτη της παιδικής μας ηλικίας και των σχολικών χρόνων: Να μην εμφανιστεί κανείς στο πάρτι των γενεθλίων μας!

Ψάξτε λίγο μέσα στην ψυχή σας και θα αντιληφθείτε πλήρως γιατί ο ηγέτης μας έσπασε κυριολεκτικά εχθές το βράδυ, με αποτέλεσμα η σημερινή του εμφάνιση στη Βουλή να ραγίζει καρδιές.

Αιτία; Η ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά των δυο πρώην πρωθυπουργών στο πρόσωπο του κυβερνήτη μας.

Ναι, ο Κυριάκος πήρε ο ίδιος τηλέφωνο τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κώστα Καραμανλή για να τους προσκαλέσει στο μεγάλο πάρτι για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας. Ο ίδιος ο ηγέτης μας, σήκωσε με λαχτάρα το ακουστικό, σχημάτισε τον αριθμό και μίλησε δια ζώσης με τους προκατόχους του.

Η ανταπόκριση και των δύο, του γκρέμισε τον ψυχισμό. Οι εφιάλτες των εφηβικών χρόνων ενσαρκώθηκαν σε μια οδυνηρή πραγματικότητα.

Τα λόγια τους ψύχρα, τυπικά, ευέλικτα με έντονο το άρωμα της απώθησης.

Ο Κυριάκος ένιωσε επαίτης στην ίδια του την παράταξη!

Η κραυγή του μόλις ολοκλήρωσε και το δεύτερο τηλεφώνημα, θύμισε την αντίστοιχη του 2013, πάλι μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, όταν ο Αντώνης Σαμαράς τον ενημέρωσε πως δεν θα γινόταν υπουργός υγείας, ενώ του το είχε υποσχεθεί. Με την διαφορά ότι σήμερα δεν χρειάζεται να απολογηθεί σε κάποιον υποστηρικτή του όπως ο Φρουζής για το φιάσκο.

Αντίθετα, θα χρειαστεί να απολογηθούν αυτοί που τον πλήγωσαν. Διότι αυτή την φορά ο Κυριάκος δεν θα τους συγχωρήσει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This