«Θερμή» υποδοχή στον Άδωνι από γιατρούς στο Νοσοκομείο του Ρίου – Η ειρωνική απάντησή του

«Η «Συμμορία της Μιζέριας» πάλι βρήκε λόγο διαμαρτυρίας»

Must Read

Μια ακόμη… θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον υπουργό Υγείας νοσοκομειακοί γιατροί διαμαρτυρόμενοι για την απαξίωση του ΕΣΥ. Την Τρίτη ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου τον υποδέχθηκαν με πανό και διαρτυρίες.

Οι αντιδράσεις των γιατρών αφορούσαν στις χιλιάδες κενές οργανικές θέσεις και την διαρκή εμπορευματοποίηση της δημόσιας Υγείας. Ο υπουργός απάντησε με ειρωνία.

«Τα νοσοκομεία δεν είναι επιχειρήσεις, κάντε τώρα μαζικές προσλήψεις» ήταν ένα από τα συνθήματα που φώναζαν οι συγκεντρωμένοι.

«Όσοι μας κατηγορούν για παραμέληση του ΕΣΥ, ας δουν αυτό το Νοσοκομείο, από 84.000.000€ ετήσιο τακτικό προϋπολογισμό το 2019, στα 129.000.000€ το 2024 αύξηση +51%. Περισσότεροι γιατροί, περισσότεροι νοσηλευτές, περισσότερο λοιπό προσωπικό, καινούργια μηχανήματα και έργα που τώρα εξελίσσουμε μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ ύψους 55.000.000€ (νέα ΤΕΠ, ανακαίνιση κλινικών, wc, ενεργειακή αναβάθμιση κ.λπ.).

Και όμως, και σε αυτό το Νοσοκομείο με αυτά τα χαρακτηριστικά που σας περιέγραψα και μάλιστα σε μια μέρα χαράς με την πρόσληψη 95 νέων νοσηλευτών, η «Συμμορία της Μιζέριας» πάλι βρήκε λόγο διαμαρτυρίας. 15 περίπου μέλη του ΠΑΜΕ βρέθηκαν στην είσοδο του Νοσοκομείου για να φωνάξουν, που… κάνουμε προσλήψεις αυτήν την φορά. Γι´ αυτό σας λέω, μην δίνετε σε όλα αυτά καμία σημασία. 15 Διαμαρτυρόμενοι στους 2.150 εργαζομένους του Νοσοκομείου…» απάντησε με οίηση ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο

Πηγή φωτό: Twitter Άδωνις Γεωργιάδης

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. δεν θα αναλάμβανε ο εθνικοφρόνων Άδωνης τον ρόλο να δυναμιτίσει το ΕΣΥ. Έβαλε την κουκούλα και όποιον πάρει ο Χάρος.Η κουκούλα είναι η αποποίηση ευθυνών. Εγώ κάνω ότι μπορώ εσείς φταίτε που αρρωσταίνετε και δεν προσέχετε. Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε δηλαδή.

  2. Σπύρο απέτυχες θα μείνεις στην ιστορία ως ο άνθρωπος που έβαλε την ταφόπλακα στο ΕΣΥ, προς όφελος των ιδιωτικών συμφερόντων που σε στηρίζουν με το αζημιωτο και εσύ ανταποδίδεις. Συγχαρητήρια αριστε υπουργέ της κυβέρνησης των άριστων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This