Ολοταχώς προς παγκόσμιο πόλεμο: Την μέγα-βόμβα χρησιμοποίησε για πρώτη φορά η Ρωσία;

Must Read

Όλα δείχνουν δυστυχώς ότι έχει ανοίξει η πόρτα του φρενοκομείου. Το Ισραήλ κατά τις επιδρομές του στο Λίβανο, χρησιμοποίησε για πρώτη φορά της διατρητικές βόμβες που όχι μόνο ισοπέδωσαν εξαώροφη πολυκατοικία, αλλά τρύπησαν το έδαφος σε βάθος 40 μέτρων με αποτέλεσμα να εξοντωθεί ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Νασράλα.

Ακολούθησε η πυραυλική επίθεση του Ιράν, όπου για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν οι υπερηχητικοί πύραυλοι Φατάχ, δύο στον αριθμό που σύμφωνα με τους Ιρανούς, βρήκαν το στόχο τους.

Πριν από λίγο λοιπόν σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, η Ρωσία χρησιμοποίησε για πρώτη φορά την μέγα – βόμβα στο μέτωπο της Ουκρανίας. Πρόκειται για ένα από τα ισχυρότερα συμβατικά όπλα που έχουν κατασκευαστεί, με βάρος 9 τόνων που προκαλεί τρομακτική καταστροφή.

Σύμφωνα με το βίντεο που συνοδεύει τα δημοσιεύματα, πρόκειται για την βόμβα κενού ODAB-9000 η οποία χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Volchansk.

Μέχρι αυτή τη στιγμή τα δημοσιεύματα δεν έχουν επιβεβαιωθεί από το Κρεμλίνο ή το Κίεβο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This