Υπόθεση Γλυφάδας: Ανήλικη δράστιδα ποζάρει με full-face και όπλο στο χέρι, μέσα σε σχολική αίθουσα!

Το υλικό ελέγχεται από τους αστυνομικούς και έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία

Must Read

Δεν έχει τέλος ο διαδικτυακός πόλεμος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με εφήβους να εξαπολύουν απειλές και ύβρεις σε βάρος των κοριτσιών, που συμμετείχαν στην βάναυση επίθεση σε βάρος της 14χρονης μαθήτριας, στο κέντρο της Γλυφάδας.

Στις αναρτήσεις γίνεται λόγος για αντίποινα, με τους μαθητές να προτρέπουν σε βία τους συνομηλίκους τους, κατακεραυνώνοντας τις δράστιδες για τα όσα έκαναν στην ανυπεράσπιστι κοπέλα. Παρά την παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών και την αυτεπάγγελτη έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι απειλές, οι βρισιές και οι «προειδοποιήσεις» δίνουν και παίρνουν στο TikTok, το οποίο έχει μετατραπεί σε μία….αρένα!

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες ένα ακόμη στοιχείο προκαλεί σοκ στην κοινή γνώμη, αφού στα social media διακινείται μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται η μία από τις ανήλικες να φορά full-face και να κρατά όπλο μέσα σε σχολική αίθουσα! Το υλικό, που ελέγχεται από τους αστυνομικούς και έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία, εγείρει προβληματισμό, καθώς φαίνεται να έχει τραβηχτεί στο σχολείο, με το όπλο να εκτιμάται πως είναι ρέπλικα, όμως σε κάθε περίπτωση συνιστά ζήτημα προς διερεύνηση.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι πλατφορμες να είναι καλά … και ο ΚΟΥΛΗΣ ο 2ος να φτιάχνει τις αντι_πλατφόρμες για να νικήσειτις πλατφόρμες …
    ΚΑΙ ο ΚΥΛΗΣ ο 1ος να μοιράζει εκατομμύρια ατους έχοντες και να πεθαίνουν οι μη έχοντες …
    Απλά πράγματα …

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This